Sarah Jessica Parker akkora pillanatot okozott az And Just Like That bemutatóján, hogy leesett az állunk

Semmi extra, csak megvolt az And Just Like That premiere New Yorkban, Sarah Jessica Parker pedig stílusosan Carrie Bradshawnak öltözött.

Sarah Jessica Parker akkora pillanatot okozott az And Just Like That bemutatóján, hogy leesett az állunk

Igen, eljött a nap, amikor végre újra belevetheted magad a méregdrága cipők és színben hozzájuk passzoló kiegészítők sűrűjébe, ugyanis ma landolt az HBO GO-n a Szex és New York folytatása, az And Just Like That. Szóval nagy pillanat ez minden olyan nőnek, aki átrágta magát a sorozat zseniális évadain, majd a kevésbé jól sikerült mozifilmek után sem adta fel, és rendületlenül várta, hogy feltámadjon hamvaiból a popkultúra egyik legcsajosabb sorozata. 

Sarah Jessica Parker úgy döntött, részéről még emlékezetesebbé teszi a tegnap esti New York-i premiert azzal, hogy Carrie Bradshawnak öltözik. Egészen konkrétan egy Oscar de la Renta kreációt választott a nagy eseményre – ha emlékszel még Carrie híres Vogue fotózására, az egyik menyasszonyi ruha, amiben pózolt, pont egy Oscar de la Renta volt. A ruhát egyébként az Oscar-díjas Laura Kim és Fernando Garcia tervezte, és külön örülünk, hogy az ikonikus és elmaradhatatlan tüll is szerepet kapott a kreációban. 

Sarah Jessica Parker az And Just Like That premierjén

Fotó: Getty Images /Jamie McCarthy

SJP

Fotó: Getty Images /James Devaney

And Just Like That

Fotó: Getty Images / Dimitrios Kambouris

Viszont ki kell ábrándítanunk, de Sarah Jessica Parker a ruhája mellé nem Manolo Blahnikot viselt, hanem saját SJP kollekciójának egyik rózsaszín szatén darabját, az összhatás viszont így is tökéletes volt, és mesésen leírta, miben érkezne Carrie Bradshaw egy fontos premierre.

Forrás: vogue.com

Tudjuk, hogy már lázban égsz:

Még több

Body