Brutálisan izgalmas lesz a hétvégi X-Faktor, kiderült, kikkel duetteznek a versenyzők

Belegondolni is rossz, de már csak két élő adás van hátra a 10. jubileumi X-Faktorból. De még mielőtt kiderül, melyik fiatal tehetség nyeri az idei show-t, még hátravan az egyik legnagyobb dobás, a sztárokkal közös duett. Mutatjuk a névsort.

Brutálisan izgalmas lesz a hétvégi X-Faktor, kiderült, kikkel duetteznek a versenyzők

Míg a korábbi évadokban szinte borítékolható volt, ki nyeri az éppen aktuálisan futó X-Faktort, ez az évad nem is olyan egyértelmű: mindenki fiatal, elképesztően tehetséges és potenciális közönségkedvenc. Hogy ki lesz a befutó, az két héten belül kiderül, most szombaton pedig eldől, ki lehet ott a jövő szombati nagy finálén. 

Most hétvégén azonban nem egyedül állnak majd színpadra a fiatal felfedezettek: ahogy a korábbi években, úgy ezúttal is egy-egy, már befutott, ismert zenei híresség támogatja őket. Ferenczi Kamilla Tóth Verával közösen énekel majd, Paulina egy korábbi X-Faktor mentor, Geszti Péter mellett bizonyíthat, Mehringer Marci Lábas Vikivel készül közös duettre, míg Alee, aki ezúttal újabb slágert dob le ránk, egy Manuellel közös számot ad elő – derült ki az X-Faktor Instaoldaláról, ahol a leleplező Story-k előtt üzenetek formájában várták a nézők tippjeit.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kami.Official (@ferenczi.kami_) által megosztott bejegyzés

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Alex Balázs (@alee__music) által megosztott bejegyzés

Minden, ami X-Faktor:

Még több

Body