3 csillagjegy, aki a végsőkig kiáll önmagáért

Ahhoz, hogy az érdekeidet érvényesítsd, kénytelen leszel bekeményíteni, mert adódik majd néhány zűrösebb szituáció a napokban.

3 csillagjegy, aki a végsőkig kiáll önmagáért

Eléggé sűrű napok következnek, ugyanis mintha most mindenki, mindent jobban tudna nálad. Nyugi, ez mindenkivel megesik, de ha kellően határozottan kezeled, és kiállsz önmagadért, akkor nagy baj nem érhet. 

Rák 

A munkáddal kapcsolatban adódik olyan szituáció, ami egyszerűen már túl megy a tűrőképességeid határán, ezért végre nem félsz nemet mondani. Kifejezetten jókor jön ez az elszántság, mert tényleg csak egy hajszál választ el attól, hogy beleőrülj az év végi hajtásba, és ez végre a főnöködben is tudatosul, úgyhogy csak így tovább! 

Szűz 

Úgy érzed, hogy a párod oda sem figyel arra, amit mondasz, mintha teljesen máshol járnának a gondolatai, ezért elhatározod, hogy ez nem mehet így tovább, és hangot is adsz a véleményednek. Azt borítékolhatod, hogy a kifakadásod végre felkelti a figyelmét, és azt is, hogy emiatt borzasztóan elszégyelli magát. Ne sajnáld meg, mert a saját viselkedése keverte ebbe bele. 

Bak 

Eleged van abból, hogy a családod mindig jobban tudja nálad, hogy mi lenne jó neked, de eddig nem tudtad, hogyan mondd el ezt nekik. Most viszont olyanba ütik bele az orrukat, amihez tényleg semmi közük, és ezt már te sem bírod szó nélkül eltűrni, ezért jelzed nekik, hogy túlléptek egy határt. A diadal érzése sokáig veled marad, és úgy fogod érezni, semmi nem állíthat meg! 

Készülj fel, hogy semmi ne érjen váratlanul:

Még több

Body