Shane Tusup anyja elárulta, mit gondol Szabó Zsófiról

Egy biztos, Cheryl Tusup egyáltalán nem szőrösszívű anyósjelölt, sőt, kifejezetten örül a fia boldogságának.

Shane Tusup anyja elárulta, mit gondol Szabó Zsófiról

Shane Tusup most nagyon boldog, hiszen egyrészt végre színt vallhatott szerelem fronton, másrészt az anyukája is itt van Magyarországon, amire a pandémia miatt már jó ideje nem volt példa. Ennek apropóján az edzőt a mamájával együtt meghívták az RTL Reggeli című műsorába, ahol Cheryl elárulta, nagyon örül, hogy a fiát boldognak látja. 

El sem akartam hinni, amíg fel nem szálltam a gépre, mert olyan sokat vártam rá. Nem látod ennyi ideig, aztán hirtelen igen, ott leszel. Nagyszerű volt. Látni, hogy mennyire boldog Zsófival, az csak egy plusz volt, igazából egy teljesen új családot ismertem meg. 

Zsófi ugyanis kikísérte Shane-t a reptérre, így már ott megtörtént a nagy találkozás, amit rögtön egy hálaadásnapi vacsora követett, amit Cheryl vállalt be, a műsorvezetőnek és az anyukájának, Pálmának a kis kukta szerepet leosztva. 

Mókás volt, mert nehéz úgy főzni, ha nem találod meg az alapanyagokat hozzá a boltban. De Pálma, Zsófi édesanyja nagyszerű volt, és Zsófival együtt megtaláltunk mindent. Olyan volt, mint egy nagy parti. Rengeteg ember érkezett, családtagok és barátok is, és úgy tűnt, tetszik nekik a hálaadásnapi vacsora, rögtön pálinkával kezdtek.

Cheryl elárulta, hogy ugyan a karácsonyt még a fiával tölti, utána ismét az USA felé veszi az irányt.

Pörgesd át az elmúlt 24 óra híreit:

Még több

Body