3 csillagjegy, aki magas karácsonyi jutalomban részesülhet idén

Már most elköltöttél egy csomó pénzt a karácsonyi ajándékokra és egyéb ünnepi kiadásaid is voltak? Ha az alábbi csillagjegyek valamelyikében születtél, van egy jó hírünk!

3 csillagjegy, aki magas karácsonyi jutalomban részesülhet idén

Ezerrel pörög a karácsonyt megelőző vásárlási őrület, biztos, hogy te is elköltöttél már egy kisebb vagyont a neten rendelgetve, plázákban, vásárokban pörögve. Már csak azt bánod, hogy nem voltál egy kicsit tudatosabb, mert elképzelhető, hogy a végére kifutsz a keretedből? Nos, ha az alábbi csillagjegyekben születtél, semmi okod aggódni!

Ikrek

Nagy valószínűséggel úgy érzed, hogy 2020 után 2021 sem volt a te éved, de van egy szuper hírünk. Az év utolsó hetei teljesen feloldoznak majd a terheid alól, végre minden igazán jóra fordul! Ez igaz lehet a szerelmi és családi életedre és az anyagi helyzetedre is. Bizony, jól olvastad! A csillagok szerint jó eséllyel azok közé tartozol, akik decemberben hatalmas év végi bónuszra számíthatnak a főnöküktől, ami szuper lehetőség arra, hogy megalapozd valamely hosszútávú célodat.

Rák

Ez az év nagyon hullámzó volt, akadtak benne igazán szép percek és nehéz időszakok is. Összességében azonban inkább jó volt a számodra, a lelki fejlődésben szintén nagyot haladtál előre. A magadba és kapcsolataidba fektetett munkát idén az univerzum is meghálálja, a főnöködön keresztül magas pénzjutalomban részesít majd december utolsó munkanapjaiban. Mivel előrelátó vagy, már tudod, hol lesz ennek az összegnek a helye, egészen biztosan megbecsülöd, amit kaptál. Talán lakásfelújításba kezdesz? Esetleg új autót vásárolsz? Vagy egy jövő évi nyaralással jutalmazod meg magad?

Skorpió

2021 elképesztően eseménydús év volt az életedben és még közel sincs vége! Januárban még jó eséllyel teljesen másképpen éltél, máshol laktál, máshol dolgoztál és talán pasid sem volt. Mostanra azonban minden megváltozott. Munka fronton jártál a legjobban, végre megbecsülnek, szeretnek és nem utolsósorban: meg is fizetnek. Ez ráadásul az év végi bónuszodon is szépen meg fog látszani, olyan vastag lesz az a boríték, hogy csak na! Arra kell csupán figyelned, hogy ne költsd el teljesen felesleges dolgokra, tedd félre szűkösebb napokra – de tudjuk, hogy ezt igazából mondanunk sem kell.

Még több horoszkópot olvasnál? Ne fogd vissza magad!

Még több

Body