5 film, amit imádni fogsz szombat este

Ezekért a filmekért tényleg érdemes lesz ma este bekapcsolni a tévét! Elő a puha pléddel és a nasikkal!

5 film, amit imádni fogsz szombat este

Beköszöntött a tél, az idő hideg és nyirkos, minek mennél bárhová? Jobban teszed, ha pihensz, takarózz alaposan be és nézz meg egy szuper filmet! Mutatjuk is, mik közül válogathatsz ma este!

A nagy Gatsby (22:50, RTL Klub)

Nick Carraway (Tobey Maguire) feltörekvő író a múlt század ’20-as éveiben, aki a szép karrier reményében New York-ba költözik. Itt éppen a híres, dúsgazdag és rendkívül titokzatos Gatsby mellé helyezi le a székhelyét, aki az egész városban híres hatalmas, fényűző bulijairól. Hamarosan megtudja, a partik azt a célt szolgálják, hogy visszaszerezze elveszett kedvesét, Daisy-t (Carey Mulligan).

Holiday (TV2, 20:00)

Iris (Kate Winslet) halálosan szerelmes egyik kollégájába, akivel viszonya is van. A pasi azonban a céges karácsonyi bulin bejelenti, eljegyezte egy másik munkatársukat… Eközben a világ másik felén élő Amanda (Cameron Diaz) rájön, a barátja megcsalja. A két nő a neten akad egymásra, majd megosztják a másikkal bánatukat. Úgy döntenek, életet cserélnek, így egyikük Londonba, másikuk pedig Los Angeles-be veszi az irányt. A csere azonban nem úgy sül el, ahogy eredetileg tervezték…

Dennis, a komisz (FILM+, 21:00)

Biztos, hogy emlékszel az 1993-as filmre a cuki szőke kisfiúval, Denis-szel! Nem? Akkor itt az ideje, hogy újranézd ezt a klasszikust a rossz kisfiúról (Mason Gamble) és a bácsiról (Walter Matthau), akinek folyton borsot tör az orra alá. Vajon mi lesz a vége ennek a sok elkövetett rosszaságnak? Meg lehet bocsájtani azokat a dolgokat, amiket Dennis elkövet?

Good Will Hunting (22:55, Paramount)

Amerika egyik legmenőbb egyetemén nem az egyik diák a legragyogóbb elme, hanem a takarítófiú, Will Hunting (Matt Damon). A rendkívül eszes, munkás családból származó srác már sok kudarcot vallott az életben. Ráadásul a törvénnyel is szembement már párszor. Az utolsó esélye egy pszichológus professzor, akinek hála rádöbben, ő maga a legnagyobb akadálya a boldogulásának.

Valentin nap (RTL II, 18:25)

Valentin nap a szerelmesek ünnepe, ez alkalommal legalábbis biztosan csak erről szól ez a 24 óra. Kapcsolatok kezdődnek, érnek véget, de olyan is akad, aki egy régi szerelmet melegít fel. A stáblista elképesztően ütős, feltűnik a vásznon többet közt Julia Roberts, Anne Hathaway, Bradley Cooper, Ashton Kutcher, Jessica Alba, Jessica Biel, Taylor Swift, Taylor Lautner és még sokan mások. Elég ok, hogy ma este ezt válaszd?

Nem tudsz betelni a filmekkel? Akkor KATTanj rá ezekre is:

Még több

Body