ByeAlex nem érezte fairnek a tegnapi X-Faktor eredményét

ByeAlexnek tegnap mindkét mentoráltja veszélyzónás lett, így közülük került ki az X-Faktor legújabb kiesője is. A mentor azonban igazságtalannak érezte, hogy így alakultak a dolgok.

ByeAlex nem érezte fairnek a tegnapi X-Faktor eredményét

Tegnap megvolt az X-Faktor negyedik élő show-ja, azaz az elődöntő. Innen már csak három versenyző juthatott tovább, a tét tehát óriási volt, így a mentorok mindent megtettek azért, hogy a saját énekesük mindenképpen a döntősök között legyen. Csakhogy ez – amit a nézők nemes egyszerűséggel kemény taktikázásnak neveztek – leginkább Gáspár Lacinak és Puskás Petinek jött ki jól: az ő mentoráltjaik, Ferenczi Kamilla és Paulina kaptak egyből széket… Így ByeAlex mindkét versenyzője,  Mehringer Marci és Alee lettek veszélyzónások, és végül Marcinak kellett távoznia.

„Kicsit úgy tűnt, mintha ők direkt nem ültették volna le a srácokat, mert akkor egyértelmű, hogy az én versenyzőim közül esik ki valaki. Úgy érzem, ha Marci valamelyik lánnyal, Kamillával vagy Paulinával állt volna ott, akkor kiejti őket” – nyilatkozta Alex a Blikknek az adás után. Most pedig az Instagramon is kifejtette a véleményét a tegnapi verseny lefolyásáról: úgy érzi, nem volt fair play az, ami történt, mert mint mondja, Alee széket érdemelt volna úgy gondolom, aztán minden máshogyan alakul.”

Persze Alex emellett azt is sietett leszögezni – a félreértések elkerülése végett –, hogy nem a mentortársaival van problémája. „Lehet haragos volt a viselkedésem, de nem haragszom a mentorokra, szeretem, tisztelem őket; a barátaim. Nem is tudom elképzelni, hogy Gáspár Lacira vagy Puskás Petire ne bajtársaimként és barátaimként tekintsek, hiszen az elmúlt öt év egy fura családdá rakott össze minket.”

A posztjában végezetül még Marciról is szólt pár szót, akit biztosított, hogy bármikor elérhető lesz, amikor a srácnak szüksége lesz rá. „Köszi, hogy eddig szerettétek Marcit. Fiatal, okos, és kreatív. kísérjétek őt tovább, mert biztos, hogy nem áll meg.”

Pörgesd át a nap híreit:

Még több

Body