Kiderült, mi értelme volt ANNAK a halálnak a Szex és New York folytatásában

A Szex és New York folytatásának kreátora elárulta, mi állt annak a döntésnek a hátterében, ami az És egyszer csak első részében teljesen összetörte a rajongókat.

Kiderült, mi értelme volt ANNAK a halálnak a Szex és New York folytatásában

Még csak két részt kaptunk a Szex és New York folytatásáról, de a rajongóknak máris van miről beszélniük…vagy miért sírniuk. És most nem arról beszélünk, hogy mennyire hiányzik mindenkinek Samantha (a válasz egyébként az, hogy nagyon: az ő saját sorozatát követelik a fanok), hanem valami teljesen más és sokkal váratlanabb fordulatra. Az És egyszer csak… premierje ugyanis nagyon durva csavarral kezdett:

SPOILER

 

megölték Mr. Biget. A sorozat kreátora, Michael Patrick King pedig most végre megindokolta, miért volt szükség erre a látszólag értelmetlen fájdalomra, amit Carrie-nek és nekünk, nézőknek át kellett élnünk. King az Entertainment Weeklynek adott interjút, amiben elárulta, hogy Mr. Big halála gyakorlatilag a nulladik pont volt a Szex és New York felélesztésekor, merthogy „sosem tértem volna vissza és tettem volna mindent kockára a karakterek feltámasztásával, ha nem lett volna egy nagyon merész, erős narratíva a fejemben íróként, és nem lett volna egy olyan színésznőm, mint Sarah Jessica Parker, akiről tudom, hogy szívettépően zseniálisan játssza el mindezt.”

A rövid válasz tehát valójában az, hogy ha Mr. Big nem hal meg, akkor soha nem kapjuk meg a Szex és New York folytatását és sosem tudjuk meg, hogyan navigálnak az 50-es éveiket taposó Carrie, Charlotte és Miranda 2021-ben. Ennél kevésbé soha nem akartuk, hogy érvényesüljön a „valamit valamiért” – elve…

Olvass friss híreket:

Még több

Body