Kulcsár Edina komoly döntést hozott

Nincs túl sok motivációd, hogy meghozz néhány fontos döntést az életmódodban? Akkor már csak azért is olvasd el, mi mellett tette le a voksát Kulcsár Edina.

Kulcsár Edina komoly döntést hozott

Joggal tűnhet úgy hogy Kulcsár Edina egy nagyon boldog és sikeres évet tudhat maga mögött, miután kiadta férjével élete első mesekönyvét, kiderült, hogy még idén énekesnőként debütál, ráadásul vállalkozása is bővül egy újabb BraidMe & More szalonnal.

Instagram Storyjából viszont az derül ki, hogy 2021 nem igazán volt Edina kedvence, számos dolog nem úgy alakult, ahogy azt szerette volna, ami az edzésre is komolyan rányomta a bélyegét. Viszont az étkezéssel jól áll, sőt egy szakember segítségével a vegetáriánus étkezésre is átállt hamarosan, miután egy ideje már képtelen húst enni, 2022-től pedig azt reméli, minden a tervei szerint alakul majd.

Nálam soha nem úgy működött, hogy vagy csak jól eszem és úgy nézek ki jól, vagy csak edzek. Nekem csak úgy működik a dolog, ha mindkettőre egyidejűleg figyelek. Persze látszólag elvileg most is jó formában vagyok, legalábbis a visszajelzések alapján, de majd megmutatom, ha végre elérem a célom, hogy szerintem nálam mi számít jó formának.

– fogalmazta Edina a Storyjában. 

Dobnád a húst, vagy egyenesen vegánra váltanál?

Még több

Body