Közel sem tökéletes az alakjuk, mégis elfogadják magukat ezek a sztárok

Hurkácskák a hason, narancsbőr, és logó mellek – bizony, még a legnagyobb sztárok sem törekednek mindig a tökéletességre.

Közel sem tökéletes az alakjuk, mégis elfogadják magukat ezek a sztárok

Camila Cabellót több dolog miatt is lehet imádni. Amellett, hogy egy elképesztően tehetséges énekesnő, ő is azok közé a nagy sztárok közé tartozik, akik kendőzetlenül, minden hibájával együtt hajlandók felvállalni a saját testüket – ami Hollywoodban sajnos még mindig ritkaság számba megy. Camila korábban is őszintén beszélt már közel sem tökéletes alakjáról, és a testpozitivitás jegyében rendszeresen posztol magáról szuper dögös fürdőruhás képeket is. Ezt a fotót például néhány napja osztotta meg a dominikai nyaralásáról. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

camila (@camila_cabello) által megosztott bejegyzés

 

Egy percig sem szégyenkezik amiatt, mert nem pont olyan az alakja, mint a tökéletes Insta modellek. Ő így szereti és fogadja el magát, és ugyanerre bátorítja követőit is.  Mutatjuk, kik azok a hírességek, akik Camilához hasonlóan elindultak a testpozitivitás útján. 

Ashley Graham 

Ha testpozitivitás, akkor Ashley Graham! Ashley a mozgalom egyik leghíresebb szószólója, aki az elmúlt évek során rendszeresen megmutatta követőinek, hogyan is néz ki és hogyan változik egy teljesen természetes nő teste. Vannak striái, hurkácskái, a bőre sem tökéletesen feszes, és ezzel az égvilágon semmi gond nincs. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés

 

Rihanna 

Amikor a brit Vogue főszerkesztője, Edward Enninful megkérdezte Rihannát, hogy szerinte mi lehet az oka annak, hogy annyi nő felnéz rá, ő teljesen őszintén a következőt felelte. „Rossz embert kérdezel, mert igazából nem tudom. Talán azért, mert most nagydarab vagyok. Az a lényeg, hogy nevess magadon. Tudom, hogy mikor vagyok kövér, és mikor fogytam le. Elfogadom a testemet bármilyen is legyen. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Souma (@robyn_riri_fenty1) által megosztott bejegyzés

 

Hillary Duff 

Szeptemberben töltöm a 30-at, a testem egészséges, elvisz oda, ahová kell. Hölgyeim, legyünk büszkék arra, amink van és ne vesztegessünk időt azzal, hogy azt kívánjuk bárcsak jobbak, hibátlanok lennénk” – írta Hillary az inspiráló képe mellé. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hilary Duff (@hilaryduff) által megosztott bejegyzés

 

Serena Williams

Serena a világ egy legismertebb és legsikeresebb sportolója, de még neki sem tökéletesen hibátlan a teste, amit ő el is tud fogadni. Serena 2019-ben azzal a kikötéssel vállalta el a Harper’s Bazaar címlapját, hogy nem photosoppolhatják tökéletesre a testét. „Mindennek elhordtak már. Megszégyenítettek a testalkatom miatt. A nemem miatt kevesebb pénz fizettek… Röviden: soha nem volt könnyű. De aztán eszembe jut, hogy majd a következő hozzám hasonló lánynak talán egy kicsit könnyebb lesz, ha én most felemelem a hangom” – mondta a lapnak adott interjúban. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus) által megosztott bejegyzés

 

Chrissy Teigen

Azt gondoltad, hogy egy fürdőruha-modellnek biztosan tökéletes a teste? Chrissy az elmúlt években bátran megmutatta követőinek a hibáit – itt éppen a lábán látható striákat – és mindenkit arra bíztatott, hogy úgy fogadja el magát, ahogyan van. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés

Hashtag, #bodypositivity:

Még több

Body