Ezt árulja el a bőrtípusodról a csillagjegyed

Nem gondoltad, hogy a horoszkópod erre is hatással lehet, igaz?

Ezt árulja el a bőrtípusodról a csillagjegyed

TŰZ – Kos, Oroszlán, Nyilas

Probléma: gyakori gyulladások

A Women’s Health magazinnak megszólaló Aliza Kelly asztrológus szerint a tűz jegyek magukban hordozzák az állandó motivációt és a soha véget nem érő szenvedélyes energiákat. Ez a hozzáállás az élethez azonban gyakran komoly stresszel jár, ami gyulladások, pirosság formájában jelenhet meg az arcon.

Megoldás: nyugtatás

Keresd azokat a bőrápoló készítményeket, amik édesgyökér kivonattal, uborkával és esetleg magas niacinamid tartalommal készültek, mert ezek mind segíthetnek a gond megoldásában.

LEVEGŐ – Vízöntő, Ikrek, Mérleg

Probléma: száraz, feszülő bőr

A levegős jegyek azért vannak, hogy felkavarják az állóvizet és új erőt adjanak a tűznek, vagyis nincs náluk izgalmasabb társasági ember. Az élteti őket, hogy másokat lendületbe hozzanak, csak azt felejtik el, hogy ezt nem szabad túlzásba vinniük. Ha túl sokat adnak magukból, kiszáradnak. Szó szerint!

Megoldás: rendszeres hidratálás

Minél előbb válassz az életkorodnak megfelelő hidratáló arckrémet, amit minden este szívesen használsz. Ha kombinált bőröd van, jó ötlet lehet a natúrkozmetikumok közül választani, mondjuk egy vizes alapú, könnyű zselét. Így az első ráncokat is visszatarthatod még egy darabig!

VÍZ – Halak, Rák, Skorpió

Probléma: túlérzékeny bőr

A víz jegyű emberek tele vannak érzelmekkel és az teszi őket a legboldogabbá, ha segíthetnek egy baráton. E szuper tulajdonságuk miatt azonban nagyon sérülékenyek, ami megmutatkozhat abban is, hogy nem bírja túl jól a strapát a bőrük.

Megoldás: ásványi utánpótlás

Ha az extra érzékeny bőrűek táborát erősíted, akkor érdemes lehet olyan termékeket keresned, amik 100 százalékban természetes összetevőket tartalmaznak és gazdagok ásványi anyagokban. Szerezz be pár fátyolmaszkot és kuckózz be a tévé elé egyik este.

FÖLD – Bak, Bika, Szűz

Probléma: eltömődött pórusok

A föld jegyekben születettekre fokozottan jellemző, hogy szeretnek megragadni bizonyos szituációkban, valamint olyan dolgokat felhalmozni, ami mások számára értéktelennek tűnik. Ugyanez igaz lehet a bőrükre is, ha ilyen jegyben születtél, valószínűleg a pórusaid állandó eltömődése a legnagyobb gondod.

Megoldás: mélytisztítás

A kíméletes, hidratáló bőrradírokat neked találták ki, érdemes néhány naponként használnod őket. A te esetedben indokolt lehet egy érzékeny bőrűek számára kifejlesztett arctonik mindennapos használata is.

Még több

Bőrápolás