„31 vagyok, és a férjem megszégyenített a pattanásaim miatt”

Egészen elképesztő sztorit mesélt el egy nő Redditen.

„31 vagyok, és a férjem megszégyenített a pattanásaim miatt”

Egy 31 éves nő bőrápolási problémájára szeretett volna segítséget kérni Redditen, a sztorijával azonban teljesen mást sikerült elérnie: mindenki kiakadt rajta. A nő egy új alapozót próbált ki, amiről az első használat után még azt gondolta, hogy rátalált az új kedvenc termékére. A szuper hatásból azonban 2 hét múlva igazi rémálom lett.

„Borzalmas aknék jelentek meg az arcomon. Olyanok, amikkel utoljára tizenévesen találkoztam” – írta a nő, majd azt kezdte el mesélni, hogy hogyan reagált bőrproblémáira a férje.

Éppen a férjem egyik haverjának az esküvőjén voltunk, mikor egyik nap a férjem közölte vele, hogy mennyire szörnyen néznek ki a pattanásaim és gyakorlatilag követelte, hogy ne használjam többet ezt az alapozót. Majd egész este azzal zaklatott, hogy menjek arcot mosni, mert túl zsíros a bőröm.”

Ha pedig mindez még nem lett volna elég, a férj ezután gyakorlatilag porig alázta a feleségét.

„Megkérdeztem tőle, hogy kellemetlenül érzi-e magát azért, mert a barátai előtt ilyen arccal fogok mutatkozni, erre ő nagyjából 10 másodpercig nem szólt semmit, majd annyit mondott, hogy nem. Ezután kínos csend következett. Borzasztóan érzem magam, miért van az, hogy 31 évesen aknékkal kell küzdenem?”

A sztorit olvasva a Reddites fórumozók sokkal jobban kiakadtak a férj durva viselkedésén, mint a nő bőrproblémáján. Sokan próbálták nyugtatgatni azzal, hogy különböző krémek miatt ők is jártak már hasonló helyzetben, és hogy ne aggódjon, el fognak múlni a pattanások – a legtöbben azonban azt tanácsolták neki, hogy az alapozója helyett a férjét kellene lecserélni…

Még több

Bőrápolás