Hatalmasat spoilerezett a Riverdale sztárja!

Az egyik Riverdale-pár sorsáról osztott meg véletlenül infókat.

Hatalmasat spoilerezett a Riverdale sztárja!

Bár az FP-t alakító Skeet Ulrich az ötödik évadtól már nem lesz része a Riverdale stábjának, és nyilván nagyon fog hiányozni mindenkinek, azért úgy tűnik, nélküle kicsit nagyobb biztonságban lesznek majd a sori titkai. A sztár ugyanis véletlenül egy elég nagyot spoilerezett az Instáján.

Bár a képet azóta törölte, miután a fanok lesokkolódott reakciójából rájött, hogy alapból posztolni sem kellett volna, de a Just Jared Jr. nevű magazin azért leírta, hogy mit lehetett rajta látni. Skeet a koronavírussal kapcsolatos képaláírással tette ki a fotót: „vigyázzatok magatokra”– írta. A kép a Riverdale Gimi szalagavatójáról egy jelenet, amin az látszik, hogy Kevin és Fangs együtt mentek a bálba.

A fiúk már évadok óta képtelenek eldönteni, hogy összejöjjenek-e vagy sem, így az, hogy együtt vettek részt a bulin, most egy régóta tartó kérdést válaszolt meg a sorsukról. Főleg, hogy elvileg a fotón jól látszik, hogy Kevin és Fangs kéz a kézben jelennek majd meg az eseményen.

via GIPHY

Az viszont, hogy ezt a részt vajon mikor fogod látni, igencsak bizonytalan. A koronavírus miatt ugyanis beláthatatlan ideig felfüggesztették a Riverdale forgatását. Reméljük, azért ezt az epizódot már elkészítették, és néhány tartalék résszel együtt (elvileg még van kettő, ebből az egyik a musical epizód) még egy darabig zavartalanul élvezheted a kedvenc sorozatodat.

Még több

Bőrápolás