A Facebook is megváltozik a koronavírus miatt

Mark Zuckerberg egy új funkciót fog bevezetni.

A Facebook is megváltozik a koronavírus miatt

A Verge információi szerint Mark Zuckerberg is be fog szállni a koronavírus elleni harcba. A Facebook-alapító nem rég arról beszélt, hogy a világjárványra való tekintettel megváltoztatják a legnépszerűbb közösségi oldal működését. Ha minden igaz, néhány napon belül egy járványügyi információs központ kap majd helyet a hírfolyamunk tetején, ahol a Facebookozók az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és az Amerikai Járványügyi Központ (CDC) által megerősített, koronavírussal kapcsolatos információkat olvashatják majd el.

Ezzel a változtatással Zuckerbergék célja, hogy mindig napra kész, friss infókkal lássák el az embereket, valamint nem titkolt szándékuk az is, hogy megpróbálják mérsékelni a koronavírusssal kapcsolatos álhírek terjedését.

Az új funkció először a legsúlyosabban érintett országokban fog elindulni, például Nagy-Britanniában, Franciaországban, az USA-ban és Spanyolországban – nekünk várhatóan várni kell még rá egy-két napot, de minden bizonnyal a magyar felhasználóknál is jelentkezni fog a frissítés.

Még több

Bőrápolás