Ettől a fogszabályozási technikától egyetlen délután alatt gyönyörűek lesznek a fogaid

Pár óra és nem bírsz majd leállni a mosolygással!

Ettől a fogszabályozási technikától egyetlen délután alatt gyönyörűek lesznek a fogaid

Ha neked is van már fogszabályozós élményed tinikorodból, akkor pontosan tudod, hogy mennyire kényelmetlen is tud lenni egy ilyen, arról már nem is beszélve, hogy felnőtt korban egy fogszabályzó még több kérdést fel tud vetni.

Azonban létezik egy olyan új fogászati megoldás, amivel már néhány óra alatt el lehet tüntetni a makacs hézagot a fogaid közül. Az ilyen beavatkozás a biomimetikus fogászathoz tartozik, melynek a lényege, hogy a fogaid természetes helyzetével dolgozik együtt, nem pedig ellenük.

Igazából bárkinek megfelelő lehet egy ilyen eljárás, sőt egyáltalán nem szükséges a fogak struktúráját lerombolni, csupán egy ragasztási módszerről van szó, mely segíti teljesen összezárni a fogak közötti hézagot.

Dr. Nejad amerikai fogorvos is ezt a módszert alkalmazza, mely először a fogsor lemodellezésével kezdődik. Ezzel együtt kerül kidolgozásra lépésről-lépésre a valódi fogsor jövőbeli helyzete is. Darabról darabra kerülnek fel a fogakra a ragasztódarabok, melyet kefével simítanak el, a tökéletes illeszkedés érdekében.

Ennek a módszernek a pozitív része, hogy valóban csak egy délután szükséges hozzá és pár órán belül már lehet enni-inni is zavartalanul, azonban foganként egy ilyen kezelés közel 1750 dollárba, vagyis több mint félmillió forintba kerülhet külföldön. Ezeket pácienstől függően még követhetik további időpontok is, azonban általában elegendő csupán két héttel a beavatkozás után ránézetni, hogy biztosan problémamentesen végződjön a szépészeti beavatkozás.

Te inkább a fogszabályzó mellett voksolsz, vagy szívesen kipróbálnál egy ilyen módszert is?

Még több

Bőrápolás