Sztárok, akiket mindenki csúnyának tartott a karrierjük elején

Aztán jól megmutatták a világnak, hogy a szépség szubjektív fogalom.

Sztárok, akiket mindenki csúnyának tartott a karrierjük elején

Képzeld el, hogy izgatottan készülsz egy állásinterjúra, majd belépsz és összetörik minden álmod, mert egy random arc az asztal másik oldaláról közli, hogy nem vagy elég jó. Nem objektíven, érvekkel alátámasztva, csak úgy egyszerűen szerinte nem vagy elég. Egy ilyen pofonból kell igazán erősnek lenni, hogy talpra tudj állni, és be tudd bizonyítani a világnak – és főként magadnak – a rátermettséged. Meríts erőt a kedvenc sztárjaidtól, akiket durván kikosaraztak karrierjük elején.

Reese Witherspoon

Elképeszetően szexi és sokkolóan vicces. Így elsőre ez ugrik be neked is Dr. Szösziről? Akkor kapaszkodj meg, mert Hollywoodban többször is megkapta, hogy nem elég magas és nem elég szép. Az Oscar-díj átvételekor biztosan megfordult a fejében, hogy micsoda fricska ez a kételkedőknek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés, Okt 22., 2019, időpont: 11:00 (PDT időzóna szerint)

Kate Winslet

A castingokon sorra kapta az ívet, hogy nem elég karakteres az arca, ráadásul pufók is. Még a tanára is azt javasolta neki, hogy olyan szerepekre jelentkezzen, ahol kövér lányokat keresnek. Még szerencse, hogy a sok gonoszkodás nem vette el egy életre a kedvét Kate-nek.

View this post on Instagram

#katewinslet

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official) on

Taylor Lautner

A kedvenc farkasod, Jacob majdnem útilaput kapott a mancsára az első Twilight rész után. A készítők nem tartották elég macsónak a falkavezér szerepre, de a színész srác nem hagyta annyiban a dolgot és kigyúrta magát. Végül maradt a szériában és ezzel lányok milliói lettek sokkal boldogabbak.

Jennifer Lawrence

Most ledöbbentél, igaz? Tényleg előfordulhatott ezen a bolygón, hogy valaki nem látta szépnek Jlaw-t. Szegényt a saját ügynöke frusztrálta szét azzal, hogy fogyjon le. Sőt, egyszer még egy meztelen képet is kapott magáról elrettentésképpen, hogy ezzel vegyék rá a súlyvesztésre. Elég aljas.

Sarah Jessica Parker

Az örök és megkerülhetetlen New York-i divatdíva nem csak a karrierje elején kapta meg a csúnya bélyeget, de 2008-ban megválasztotta az egyik magazin minden idők legrondább nőjének. SJP ennél keményebb, hogy egy ilyen eltántorítsa a színészettől, de ettől még biztosan nem esett jól neki.

Még több

Bőrápolás