Sztárok, akik már nagyon bánják, hogy plasztikáztattak

Mindenki azt várja tőlük, hogy tökéletesek legyenek, de ez nekik sem mindig sikerül.

Sztárok, akik már nagyon bánják, hogy plasztikáztattak

Courteney Cox

A színésznő a New Beautynak mondta el, mennyire megbánta a sok botoxot. Biztosan te is észrevetted, hogy a Jóbarátok sorozat színésznőjének arca az évek alatt eléggé megváltozott a beavatkozások miatt. A híresség maga is észrevette ezt, és megálljt parancsolt. Elfogadta, hogy az idő múlása az arcán is nyomot hagy. „A dolgok változnak, és idővel ez mindenkin meglátszódik. Ezt akartam megakadályozni, de csak felismerhetetlenné váltam tőle – mondta el Courteney, miután rájött, ráncai helyett önmagát veszítette el. – Az arcodnak életteliségre van szüksége, főleg, ha vékony bőröd van, mint nekem. Azok csak nevetőráncok! Meg kellett tanulnom, hogy a botox egyáltalán nem a barátom.” Courteney azóta boldog, és reméli, nagyon hasonlít arra, amilyen a beavatkozások előtt volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Guess who I had lunch with today….I KNOW!! Could I BE any happier? #realfriends

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés,  

Kylie Jenner

A Kardashian-nővérek legfiatalabb tagja még tiniként döntött úgy, véget vet vékony ajkai miatti önbizalomhiányának, és feltöltette száját. Az Allure magazinnak adott interjújában mondta el: eleinte annyira tetszett neki az eredmény, hogy totál túlzásba esett. „Volt egy pont, amikor már határozottan hatalmasnak számítottak az ajkaim. Teljesen rápörögtem, és úgy éreztem minél többet vállalok, annál jobb lesz. A nővéreimnek kellett közbelépniük. Figyelmeztettek, hogy most már álljak le, és gondoljam át a dolgokat. Őrült egy folyamat volt! Még jó, hogy hallgattam a tesóimra, és nem kerültem be egyenesen az elrontott plasztikák valóságshowjába!” Kylie egy évvel később az egyik instafotóján mutatta meg, hogy bár a beavatkozások nyomai látszódnak az ajkain, a további műtétekkel leállt. Kislánya, Stormi születésekor döntött úgy, hogy nem szeretne hamis képet mutatni neki. Azóta persze felröppent a hír, hogy nem sokáig hagyta el a korrekciókat, és újra kés alá feküdt. Egy biztos: határozattan természetesebbek lettek Kylie ajkai.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

what’s meant for me will always be 🤎

Kylie 🤍 (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,  

Victoria Beckham

Az egykori Spice Girl szívesen mutogatta formás dekoltázsát, ami egy kis segítséggel domborodott olyan csábítóan. A banda felbomlása után az énekesnőből lett divattervező megszabadult implantátumaitól. Az Allure magazinba készült interjúban árulta el, hogy nagyon jó döntés volt, egyáltalán nem bánta meg, hogy visszakapta a természetes mellméretét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I didn’t know if I should post this or not.. A cover that was shot in what now feels like a different reality and time. I had so much fun shooting for @VogueMexico in New York a few months ago with the most incredible team. I hope that our creative industries can keep playing their part in allowing all of us some momentary escapism and inspiration as we live through these unprecedented times. I hold the memory of this shoot day with great happiness and so I decided to share it – and Vogue Mexico have made sure you can download the April issue for free x I hope you enjoy it. x Thank you to @Patti_Wilson @OrlandoPita @FulviaFarolfi @anlestudio @claudiavaldeza @nowopenvic. x VB

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

Cameron Diaz

A szőke színésznő az első botoxinjekciói után teljesen kiábrándult az eljárásból. „Kipróbáltam, és csak egy egész kis korrekciót kértem, de teljesen megváltozott tőle az arcom. Inkább vállalom a ráncokat, mint hogy olyan arcom legyen, ami nem hozzám tartozik.” Cameron az Entertainment Tonightnak adott interjújában mondta el, hogy valójában imádja a mosolyráncait, mert azt mutatják, mennyire boldog élete van.

Jessica Simpson

Az egyetlen a plasztikai műtétek közül, amelyet Jessica Simpson elismert, az a szájfeltöltés. Az énekesnő azt mesélte egy magazinnak, hogy megbánta a beavatkozást, mert nagyon műnek látta az eredményt, és kétségbeesetten vissza akarta csinálni. „Egyáltalán nem tetszett. Körülbelül 4 hónapba telt, mire kiment a töltés a hatása. Az ajkaim újra a régiek, szerencsére!”

Kim Kardashian

Bár a celebcsajszi nincs a botox ellen, a sajátját, amit nagyon fiatalon vállalt be, utólag inkább nem csináltatná meg. „Nem vagyok botoxellenes, és senkit nem ítélnék el, aki bármilyen plasztikai műtétet vállal – árulta el. – De úgy gondolom, a fiatal bőrről más módszerekkel kell gondoskodni. A botox nem tett jót az enyémnek.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tonight’s the night! My documentary #KKWTheJusticeProject premieres at 7/6c on @Oxygen. I can’t wait for you guys to see it and let me know what you think.

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Még több

Bőrápolás