Így hoztam rendbe a karantén miatt tönkrement arcbőrömet

A Cosmo.hu szerkesztője, Bianka gyors megoldást keresett az arcbőrére, amit a bezártság tett tönkre. Így kerültek hozzá a BABOR aranyba mártott ampullái…

Így hoztam rendbe a karantén miatt tönkrement arcbőrömet

A koronavírus miatt március közepe óta home office-ban dolgozom, és szerencsésnek érzem magam, hogy itthonról tudtam folytatni a munkán (csak a bőröm nem így gondolja…). Nem gyakran lépek utcára, legtöbbször csak akkor, amikor boltba indulok. Az új „irodámat” a nappalimban, az ablak mellett rendeztem be, hogy megtegyek mindent a megfelelő mennyiségű D vitaminért. Képzeld, spanyol kutatók szerint tavasszal és nyáron elegendő napi 10-20 percet napozással tölteni, hogy a vitaminkészleteink feltöltődjenek – épp ezért ebédelek minden nap kitárt ablakok alatt, mivel teraszom sajnos nincs.

De mi köze ennek az arcbőrömhöz? Már egy hét home office után feltűnt, hogy fakóbb és érdesebb lett a bőröm, arról nem is beszélve, hogy néhány pattanás is megjelent olyan helyeken, ahol nem szokott lenni: hogy csak az orrom hegyét említsem példának. Azt hittem, normalizálódik a helyzet, ahogy a szervezetem is megszokja az új életmódot, de nem így lett. A kevesebb mozgás, a fény és a levegő hiánya, valamint a napközbeni sűrűbb nasizás is odáig vezetett, hogy 2 hét után úgy éreztem, nem hanyagolhatom el tovább a helyzetet.

Ahogy a megoldáson kezdtem agyalni, azonnal beugrott, hogy egyszer már csekkoltam, mit tudnak a BABOR ampullái, és úgy éreztem, itt az ideje egy második körnek. Akkor nagyon bejött a Pollution Protect, de most másra volt szükségem. Valami olyanra, ami gyorsan és egyszerre több területen fejti ki a hatását. Rátaláltam a With Love The Gold Collectionra, ami három különböző ampullát tartalmaz egy szettben.

Aranyékszer kicsit másképp

A Gold Collection a megszokott 7-es kiszerelésben tartalmaz üvegcséket, amiket a BABOR ezúttal aranyba is mártott. Mint mindegyik kompakt dobozban, itt is találsz egy használati utasítást, amiből nemcsak az derül ki, hogy pontosan mit tud a termék, de arra is megtanít, hogyan használd helyesen az ampullákat.

Háromféle segítség érkezik egyszerre a csomagban:

  • Hydra Plus: az első 3 nap alatt ezt kell bevetned, ami a nedvességre szomjazó bőrödet instant felfrissíti. Hialuronsavval és növényi alapú hidratálókkal tölti fel az arcbőrt.
  • Beauty Rescue: a 4. és 5. napon ez következik, aminek az Epocyl az aktív hatóanyaga. Ez erősíti a bőr védekező funkcióját és nedvességraktározó képességét. Igazi megmentője a stressz által megviselt arcbőrnek.
  • 3D Firming: az utolsó két napban a feszesítésé a főszerep, amitől a bőröd visszanyeri rugalmasságát.

A használata nagyon egyszerű: a termék ampullanyitót tartalmaz, amivel könnyedén törheted le a fiola végét. Persze előtte ne felejtsd el felrázni a terméket, majd miután kinyitottad, csepegtesd a tenyeredbe a koncentrátumot és vidd fel az arcodra, a nyakadra és a dekoltázsodra. Picinek tűnik az aranyló ampulla, de meg fogsz lepődni, milyen sok termék található benne. Amikor a bőröd magába szívta, jöhet a kedvenc hidratálód.

Kívül-belül ragyogó

A terméknek nagyon üde illata van, ami még kellemesebbé teszi a használatot. Igazi felfrissülés az orrnak is, de ne aggódj, nem tolakodó! Sőt, ahogy a bőröd magába szívta, el is tűnik az illatfelhő. Az én arcbőröm pont úgy reagált a bársonyos folyadékokra, ahogy arra számítottam: gyorsan beszívta magába. Ezért is voltam benne biztos az első pillanattól fogva, hogy az arany kollekció tökéletes választás volt a problémámra. És mivel az ampullák lényege, hogy nagy dózisban adnak szuper összetevőket, ezért egy hét pont elegendő volt ahhoz, hogy az arcbőröm újra normális állapotba kerüljön. A fakó arcbőr a múlté, és a pattik is szabira mentek.

Neked megéri?

Ha a te arcod is „poszttraumatikus home office-szindrómában” szenved – mármint kiakadt a bezártságtól – akkor itt az ideje, hogy kényeztesd egy kicsit. Ha gyors eredményre vágysz, az ampulla lehet a legjobb választás, ha pedig 3 az 1-ben szeretnéd instant feltölteni, ezen a linken keresztül szerezheted be az arany ampullákat 9 450 Ft-ért.

Még több

Bőrápolás