Kiderült, mitől néz ki Meghan 38 évesen is 30-nak

Egy egészen különleges arckezelésre, a bukkális masszázsra esküszik a hercegné!

Kiderült, mitől néz ki Meghan 38 évesen is 30-nak

Az esküvőjére is ezzel a a módszerrel hozta magát csúcsformába, és amikor teheti, Nichola Joss sztárkozmetikus kezei között szépül Meghan. (Képzeld, Margot Robbie, Rita Ora és Kate Moss is ott van a szupermenő szakember exkluzív vendéglistáján, ő készíti fel az arcbőrüket a vörös szőnyeges eseményekre!) Meg is van az eredménye: Meghan bőre bársonyos, ragyogó, és ráncoknak nyoma sincs rajta!

De mitől olyan különleges ez az arckezelés?

A bukkális masszázs lényege, hogy az arcbőr feszessége az alatta lévő izmok alapos átmasszírozásával látványosan fokozható. Az erőteljes masszázs, amely során a terapeuta a szájba is benyúl, és belülről is átmasszírozza az izomzatot, képes megelőzni vagy akár visszafordítani a ráncok és a kontúrvesztés kialakulását. Kicsit bizarrnak hangzik? Lehet, viszont elképesztően hatásos!

„A bukkális masszázs az izmok tornáztatásán kívül az arc izmaiban elraktározott lelki blokkok oldásával is hat – tudtuk meg Varga Erika szépségterapeutától. – Az idő előtti öregedést a mélyen eltemetett lelki traumák is okozhatják, mert ezek nyomot hagynak a kötőszöveten és az arcon is, alakítják az egyedi mimikánkat. Ha hozzáértő szakember masszírozza az arcot, a kötőszövetben elraktározott minták oldhatóak, így a stressz és a traumák nyomai eltüntethetőek az arcról. A bukkális masszázsnak a megelőzésben is nagy szerepe van: úgy hat, mint az arctorna vagy az arcjóga, vagyis az izmok fitten tartásával előzi meg, hogy a gravitáció átrendezze az arc fiatalos arányait.”

Szóval ha azt szeretnéd, hogy évek múlva is olyan ruganyos és feszes bőröd legyen, mint Meghannak, bejelentkezhetsz egy naturális arcplasztika kezelésre, amelynek fontos része a bukkális masszázs. Vagy elkezdheted az arctornát, arcmasszírozást, amihez útmutatót és hasznos tippeket például itt és itt találsz.

Még több

Bőrápolás