A beautytrükk, amiért mindenki kiakadt Kylie Jennerre

Furcsa, hogy senki nem szólt neki, mekkora bakit követ el.

A beautytrükk, amiért mindenki kiakadt Kylie Jennerre

Kylie Jenner – a név, ami egyet jelent a legfiatalabb self-made dollár milliárdossal, egy komplett terhesség titokban tartásával és egy beauty cégbirodalom felépítésével. A legkisebb lánytesó a Kardashian-Jenner klánból a karantén alatt sem vesztegeti az idejét: most éppen új bőrápolási termékekkel lepte meg a rajongóit. Az új termékcsalád tele van fincsi krémekkel és egy erősen megkérdőjelezhető darabbal is.

A videón Kylie a diós arcradírját mutatja be, ami állítása szerint akár mindennap is használható, bár ő max 2-3 alkalommal veti be: „Néhány diós arcradír elég durva a bőrrel. Ennek nincs annyira durva hatása. Igazi babaarc érzetet hagy maga után, miután használtam.” A Twitterezők sokkot kaptak a videó láttán, ugyanis korábban több esetben is kiderült, hogy a dió nem a legmenőbb összetevő, ha arcápolásról van szó.

Ez az összetevő ugyanis a dió héjának örleményéből kerül ki és még így is elég durva a felülete ahhoz, hogy mikrosérüléseket okozzon a bőrön. Használata bőrirritációhoz, a pórusok kitágulásához és akár aknék kialakulásához is vezethet. Szóval mindenhez, amit éppen meg szeretnél előzni a napi arcápolási rutinoddal. A bőrgyógyászok is arra biztatnak, hogy inkább a kémiai hámlasztók felé vedd az irányt. Mindenesetre kíváncsian várjuk a termék fogadtatását és az első tapasztalatokat, miután piacra dobja Kylie, hiszen már most hatalmas ellentábora lett a terméknek.

Még több

Bőrápolás