Ezek lesznek most a legnagyobb manikűr trendek

Odáig leszel értük!

A nagy visszatérő

A 2000-es évek legnagyobb manitrendje tér vissza, és most még menőbb lesz, mint eddig bármikor! A francia manikűr ismét ellepi majd az Instád és az utcákat. De hogyan teheted 2020-kompatibilissé? Nagyon egyszerű: formázd mandula alakúra a körmöd, és ha még extráznál kicsit, színes lakkot válassz a fehér helyett!

Batikolás, batikolás, batikolás

Egyszerűen nem lehet megunni a batikolt-mintákat: legalábbis a divatdiktátorok szerint. A kiegészítőkben, rucikban és most a körmöknél is visszaköszönnek a gyerekkorod táborait idéző díszítés. Ha nem akarsz nagyon hivalkodó színeket, de kipróbálnád a trendet, szavazz a pasztell, ombre megoldásra!

Geometria glam

Bár eddig a pöttyök voltak a könnyen elkészíthető, mégis szuperül kinéző minták koronázatlan királynői, most történt egy laza trónfosztás: a vonalak vették át a helyüket! A minimalista csíkok egyszerűen kivitelezhetők, és akármilyen szögben pingálhatod őket, senki nem lesz nálad coolabb.

Színmámor

View this post on Instagram

Disco Inferno in turquoise and terracotta glitter.✨💙

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

Ez a trend inkább a színekre, mint a designra fókuszál. A lényeg, hogy minél feltűnőbb árnyalatokat válassz a manikűrödhöz, amit akár kiegészíthetsz pár pöttyel, csíkkal vagy más formával. A fő, hogy minél jobban megidézd a nyarat!

Nagyon nude

Az eddigi szuper élénk trendekkel ellentétben a totál semleges nude mani is újra fénykorát éli. Tartsd röviden, vagy hosszan a körmeidet,  a nude árnyalat bármilyen formához tökéletesen passzol!

Még több

Bőrápolás