Neked is feltűnt ez a változás Katalin hercegnén?

Érdekes, a fanok szerint mi állhat a háttérben…

Neked is feltűnt ez a változás Katalin hercegnén?

Az elmúlt két hónapban Katalin hercegné a karantén ellenére is nagyon elfoglalt volt: ha nem a gyerekeinek segített az otthoni tanulásban, akkor Zoom-meetingeken vett részt. Azonban a fanok a legutóbbi videóinterjúja alkalmával észrevettek egy érdekes változást Cambridge hercegnéjén.

Kate és Vilmos herceg pénteken ismét közösen videóchateltek, a rajongók szerint pedig a hercegné bőre kicsit eltért a megszokottnál: le volt barnulva. Nézd:

Fotó: Profimedia – Red Dot

Te észreveszed a változást Katalinon?

A fanok nagy része igen, és odáig voltak érte: „ragyogóan néz ki! Vajon mi a titka?”írta egyikük kommentben. Valaki szerint Katalin elég sokat napozhatott, mivel mostanában szuper idő volt Angliában. A hercegi család pedig nyilván rengeteg időt töltött a levegőn.

Mások viszont azt mondták, hogy ez tutira önbarnító eredménye. A pletyka, hogy Kate néha ilyen segítséghez fordul a barnább bőr érdekében, már régóta terjeng, sőt, 2012 az egyik márka még egy Kate Middleton árnyalatot is kreált a szolizók számára… És mivel a hercegné maga gondoskodik a különféle megjelenésekre a hajáról és a sminkjéről, totál elképzelhető, hogy bevetette ezt a beauty trükköt is.

Szerinted mi lehet a háttérben?

Még több

Bőrápolás