Eddig rosszul használtad a rózsakvarc rollert!

Ha profin görgeted, a bőröd ragyogó és meseszép lesz tőle!

Eddig rosszul használtad a rózsakvarc rollert!

Igazi Insta-sztár, gyönyörű és cool, a celebek is odáig vannak érte (Zendaya, Alicia Keys és Kim K például!). De valóban megéri beszerezni egy féldrágakőből készült görgős arcmasszírozót? Tényleg hat, vagy igazából csak egy újabb játékszer a piperepolcon? Kipróbáltuk, és szerintünk egyértelműen a KELL kategória!

Persze nagyon nem mindegy, hogyan használod, mert ha nekiállsz csak úgy ötletszerűen ide-oda görgetni, a csoda elmarad. Viszont, ha szánsz rá időt, és jó technikával masszírozol, egy csomó pozitív hatásra számíthatsz. Az arcápolóid jobban felszívódnak, a bőröd üdébb, élénkebb, rugalmasabb lesz, csökkennek a szemed alatti duzzanatok, kipihentebbnek látszol. De ahogy a varázspálcák is csak a megfelelő kézmozdulatokkal működnek (szevasztok, Harry Potter fanok!), úgy itt is fontos, milyen irányban és mennyire erősen dolgozol a pofidon az eszközzel. (Sőt, varázsigét is mondhatsz közben, de erről majd később…) Hogy biztosan működjön a mágia, Török Móni sminkes, szépségszakértő segítségével gyűjtöttük össze a legfontosabb tudnivalókat.

Fotók: Török Móni

Alapszabályok:

  1. Mindig tiszta bőrön használd a rollert.
  2. Jó, ha felteszel előtte valamilyen szérumot vagy olajat – a bőrápoló hatása mellett azért is fontos, mert megkönnyíti a görgő siklását a bőrön.
  3. Gyengéd, lassú, de határozott, nem kapkodó mozdulatokkal dolgozz.
  4. Ha 1 perced van rá, az is szuper, de ha tudsz rá 10-15 percet szánni és egy fátyolmaszkkal az arcodon végezni a masszázst, meg fogsz lepődni, mennyire látványos lesz az eredménye!
  5. Add át magad a masszázs élményének, engedd meg magadnak, hogy egy kicsit kikapcsolj, és csak élvezd, ahogy a finom női energiákkal rendelkező kő lágyan masszírozza az arcodat.
  6. Használat után folyó víz alatt tisztítsd meg az eszközt, és töröld is szárazra, a fém alkatrészek miatt.

A mozdulatok:

– Kezdj a dekoltázsrészen és a nyakon, a mozdulatok itt fentről lefelé, a kulccsont felé irányulóak legyenek.

– Ezután jöhet az állvonal középről kifelé és felfelé.

– Görgesd át néhányszor az ajkadon és körülötte, a fül felső része felé irányulva.

– A szem alatt finoman, gyengéden kifelé vezesd a kisebb görgőt.

– A homlokon pedig felfelé simítgasd át a bőrödet és az izmokat.

A pontos mozdulatokért és további tippekért csekkold szakértőnk videóját!

Ha úgy döntöttél, MOST RÖGTÖN szükséged van egy ilyen szuperszépítőre, válogass a galériánkból!

galéria

Eddig rosszul használtad a rózsakvarc rollert!

Eddig rosszul használtad a rózsakvarc rollert!

Fotó megosztása:

Mondtuk, hogy varázslatról van szó, szóval, ha nyitottabb vagy a spiri dolgokra, most figyelj! Nem csak a masszázstechnika számít, maga az eszköz is különleges hatásokkal rendelkezik. Rengeteg féle ásványból készítenek arcrollert, a leggyakoribbak azonban a jade és rózsakvarc masszírozók. Móni szerint a rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet, együttérzés és kedvesség ásványa. Gyógyítja a múltbeli sérüléseket, haragot, neheztelést, féltékenységet és megtanít újra bízni. Segíti önmagad szeretetét, elfogadását, és a megbocsátást. Harmóniát, boldogságot hoz. Elég jól hangzik, ugye? És akkor jöhet a varázsige is: ezeket a mantrákat érdemes mondanod magadban (vagy ha szeretnéd, akkor hangosan) miközben masszírozol. „Értékes vagyok, megérdemlem a szeretetet és az együttérzést.” „Kitárom a szívem a szeretetre, ami körülvesz nap mint nap.” Kész is a csodarecept, nincs más dolgod, mint hogy görgess és ragyogj!

Még több

Bőrápolás