1 hétig a horoszkópom szerint ápoltam a bőröm, ez történt

A csillagokra hagytam a szépségrutinomat!

1 hétig a horoszkópom szerint ápoltam a bőröm, ez történt

Elsőre talán meredeknek hangozhat a dolog, de a híres asztrológus, Lisa Stardust a csillagok állása szerint dobta össze a heti arcápolási tippeket egy bevállalós, Oroszlán csillagjegyű csajnak. Ha kíváncsi vagy, mik lettek a tapasztalatok, akkor olvass tovább!

Első nap

Asztrológus: A mai napon a 4 fő elemből 3 aktív ( föld, víz, levegő), így az arcápolásodba ma be kell illesztened a 4. elemet, vagyis a tüzet. Nyugi, nem kell felgyújtani az arcodat, csupán iktass be egy gőzölést, ami után hideg vízzel mosd le az arcodat!

Tapasztalatok: „A gőzölés hihetetlenül jót tett a bőrömnek! Úgy éreztem utána, mintha megtisztultam volna, a hideg víz pedig rögtön utána csak még jobb ötlet volt! Mielőtt behuppantam az ágyba, gyorsan feltettem az éjszakai krémemet, ami most sokkal hatásosabb volt, mint általában!”

Második nap

Asztrológus: Ma a bőrödnek pihennie kell. Csinálj mindent ugyanúgy, ahogy általában szoktál, semmit ne változtass rajta!

Tapasztalatok: „A karantén alatt eléggé lecsökkentettem a bőrápolási rutinomat, de követtem Lisa tanácsát, így csak arclemosót használtam és egy kis hidratáló krémet. Lehet, hogy képzelődök, de olyan, mintha már most szebb lenne az arcom!”

Harmadik nap

Asztrológus: A Vénusz Retrogád az Ikrekben van, ami levegőjegy, így egy alapos tisztítás után óvatosan tegyél az arcodra egy forró törölközőt és hagyd ott pár percig, hogy a pórusaid kitisztuljanak!

Tapasztalatok: „A lustaságom imádta ezt a feladatot is, hiszen a forró törölközővel az arcomon, becsukott szemmel úgy éreztem magam, mintha egy wellnes kezelésen lennék!”

Negyedik nap

Asztrológus: A bőrödnek a mai napon szüksége van az E-vitaminra, ami szérum formájában a leghatásosabb!

Tapasztalatok: „Teljesen véletlenül egy olyan szérumom volt pont itthon, amiben van E-vitamin! Mázli, mi? Főleg, hogy szinte soha nem használom, most viszont bőven tettem a pofimra, hiszen ezt mondták a csillagok!”

Ötödik nap

Asztrológus: A Hold ma a Halakban áll, ez pedig azt jelenti, hogy a bőrödet fel kell ébreszteni az alvásából! Használj egy archengert, de előtte tedd be egy kis időbe a hűtőbe, így pedig teljesen felpörgetheted a bőröd sejtjeit!

Tapasztalatok: „Egyszerűen hihetetlenül nyugtató érzés volt a bőrömnek a hideg archengeres kezelés, ami után szinte azonnal szebb lett az arcom, ráadásul úgy láttam, kevésbé volt puffadt is. Ezt sokszor be fogom iktatni!”

Hatodik nap

Asztrológus: Vegyél egy levendula illóolajos hanbfürdőt, közben pedig tegyél az arcodra egy meleg törölközőt és relaxálj így!

Tapasztalatok: „Talán még soha nem éreztem semmit ennyire pihentetőnek, úgy éreztem, hogy az összes problémám elszállt. A bőröm ráadásul friss és üde volt utána, imádom!”

Hetedik nap

Asztrológus: Hagyj az arcodon 10 percig egy tápláló maszkot, lehetőleg avokádó vagy méz összetételűt, miután pedig lemostad, használj hidratáló krémet!

Tapasztalatok: „Az arcmaszk után a bőröm olyan volt, mintha kicserélték volna, a hidratáló krém pedig csak még selymesebbé varázsolta a pofimat. Összességében a bőröm sokkal-sokkal szebb és ragyogóbb lett az egy hét alatt, így azt hiszem, ezeket a trükköket a továbbiakban is be fogom iktatni! Köszi csillagok!”

Még több

Bőrápolás