Intim gyanta a pasiddal? Ez a lány kipróbálta!

Te bevállalnád?

Intim gyanta a pasiddal? Ez a lány kipróbálta!

Egy bevállalós csaj úgy döntött, nem várja meg, amíg újra kinyitnak a szalonok, és inkább egy alternatív módszert talál ki arra, hogy eltűntesse a nem kívánatos szőrszálakat odalentről… Ehhez pedig a pasiját kérte segítségül, a tapasztalatait pedig nyilvánosan is megosztotta!

“Több éve nem borotválkozom az intim tájaimon, amióta gyantáztatni járok 2-3 hetente. A karantén kezdetével viszont hirtelen nem tudtam, mit csináljak. Ha elkezdem magam borotválni, akkor tuti, hogy az első gyantázás a járvány lecsengése után kétszer olyan fájdalmas lesz, mint amilyen addig volt, erre pedig egyáltalán nem álltam készen. Azt biztosan tudtam, hogy egyedül tuti nem tudom kimaxolni ezt a műveletet, szóval filmnézés közben félve megkérdeztem a pasimat, hogy bevállalná-e az intim gyantázásomat

Meglepetésemre azonnal rávágta, hogy oké, persze magamban azt gondoltam, hogy azért mondja ezt, mert nem tudja, hogy mi vár rá… 

Miután rávettük magunkat, hogy TÉNYLEG MEGCSINÁLJUK, el kellett dönteni, hogy hol bonyolítsuk le az akciót. Mivel a szemem azonnal megakadt a konyhapultunkon, ezért úgy döntöttem, hogy talán ez hasonlít a legjobban egy „profi szalonra”, leszámítva a szakembereket, az eszközöket és szinte mindent, amivel egy kozmetikus rendelkezik.

A pultra leterítettünk pár törölközőt, amire felfeküdtem és megpróbáltam felkészíteni magam az ismeretlenre. A pasim meglepően magabiztos volt, amit egyrészről megnyugtatott, másrészről beparáztatott, hiszen nem tudtam, hogy vajon ennyire tudja, hogy mit fog csinálni, vagy ennyire nincs képben és csak ezért nyugodt??! És akkor belekezdett. Felkiáltottam, de minden kiáltás hangos nevetés követett, amin a szerelmem is sokszor elmosolyodott. Ez így ment egy darabig, amíg teljesen el nem készült a „nagy mű”.

El sem akartam hinni! A pasim tök ügyes volt, profi munkát végzett, én pedig túléltem sérülések nélkül. A dolog ráadásul sokkal jobban közelebb hozott minket, hiszen ez egy olyan szitu, ami csak akkor működik, ha nagyon megbízol a másikban. Összességében tehát elmondhatom, hogy a fazonom tökéletes, a pasimat pedig jobban szeretem, mint valaha!

Még több

Bőrápolás