6 celeb, aki nem esik kétségbe, mert van egy kis narancsbőre

Ők tudják, hogy nem ezen múlik, mennyire csinosak és szexik!

6 celeb, aki nem esik kétségbe, mert van egy kis narancsbőre

Te szívesen bújsz bikinibe? És rövid szoknyát, farmersortot milyen gyakran viselsz? A narancsbőr nagyon sok lány számára zavaró (egyes kutatások szerint a csajok 90%-át érintő) probléma – annyira, hogy sokan emiatt nem mernek úgy öltözni, ahogy szeretnének. Pedig a srácok szerint a gödröcskés nem akkora gond, mint amennyire a lányokat zavarja! Igazából sokszor észre sem veszik azt, ami miatt mi, csajok aggódunk. Szóval, ha rendszeresen sportolsz, amennyire csak lehet, egészségesen étkezel, és esetleg speckó bőrsimító krémet is bevetsz a bikiniszezonra, akkor nyugodtan érezheted úgy, hogy te megtetted, amit kell, és abbahagyhatod az aggódást. Mint ezek a sztárcsajok, akik nem ragaszkodnak ahhoz, hogy csakis tökéletesre retusált képek kerüljenek ki róluk. És milyen jól teszik!

Olivia Munn

Gyönyörű arc, mesés smink, csodás hajkorona – és a trollok mit vesznek észre mindebből? Azt a kis narancsbőrt. És azért támadják a színésznőt, mert nem retusálta simára a combját. Szerintünk pedig ez a kép úgy jó, ahogy van!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

xo

Olivia Munn (@oliviamunn) által megosztott bejegyzés, Aug 13., 2019, időpont: 7:17 (PDT időzóna szerint)

Jessie J

Szupermenő tengerparti fotó, csinos, izmos test, libbenő tincsek – mindannyian szeretnénk ilyen nyári képet magunkról! Na de a kommentelők között mégis akadtak, akik inkább a hibát vélték felfedezni a képen. Jessie válasza maga a tökély: „Nagyon sokáig tartott így beállítani a hajamat. …és azoknak, akik szerint narancsbőrös vagyok: tudom. Van tükröm.” Ennyi!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

J E S S I E . J (@jessiej) által megosztott bejegyzés, Márc 21., 2019, időpont: 10:05 (PDT időzóna szerint)

Bella Thorne

A színésznő szupermenő fotóján nem retusáltatta ki a gödröcskéket a combja hátsó részén, inkább egy egész kis esszét posztolt alá arról, szerinte mitől tökéletes valaki: „Nem lehetünk tökéletesek, és egyébként is, mit jelent tökéletesnek lenni? Számodra mit jelent? Mert nekem…? A narancsbőr is az, és számomra az a tökéletesség, ha önmagam lehetek, és nem kell másnak mutatnom magam, a te kedvedért.” Pont így.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés, Júl 21., 2019, időpont: 1:24 (PDT időzóna szerint)

Hilary Duff

Az énekesnő nyaralós képére reagáltak a kommentelők, sokan a narancsbőrén gúnyolódva. Íme Hilary tökéletes visszavágása a body shamereknek: „A testemtől kaptam életem legnagyobb ajándékát, Lucát, a fiamat 5 évvel ezelőtt. A testem egészséges, elvisz ahová csak szeretném. Hölgyeim, legyünk büszkék arra, amink van, és ne pazaroljunk több értékes időt arra, hogy azt kívánjuk, bárcsak mások, jobbak, tökéletesebbek lennénk!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hilary Duff (@hilaryduff) által megosztott bejegyzés, Aug 4., 2017, időpont: 11:45 (PDT időzóna szerint)

Ashley Graham

A gyönyörű plus size modell posztjának szövegével maximálisan egyet tudunk érteni: „Edzek. Megteszem, ami tőlem telik, és egészségesen étkezem. Jól érzem magam a bőrömben. És nem szégyellem, hogy van pár göndröcském, párnácskám meg narancsbőröm. Nektek sem kéne!” Meg kellene fogadni a tanácsát, ugye?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés, Jan 25., 2017, időpont: 6:41 (PST időzóna szerint)

Demi Lovato

Az énekesnő rengeteget stresszel a súlya miatt, és ez alá a hangulatos fotó alá egy nagyon őszinte vallomást posztolt. „Ez a legnagyobb félelmem. Egy bikinis fotó rólam, retus nélkül. Annyira belefáradtam már, hogy folyton megszégyenítenek a testem miatt, és a sok fotószerkesztésbe (igen, az eddigi fotóim retusálva vannak – utálom, hogy így tettem ki őket, de beismerem az igazságot) – hogy mások úgy lássanak szépnek, ahogy szerintük szépnek kell lenni. De ez nem én vagyok. Én valójában ilyen vagyok. Wow, köszönjük, Demi!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés, Szept 5., 2019, időpont: 5:30 (PDT időzóna szerint)

Még több

Bőrápolás