Szerezd be a királyi család kedvenc parfümjeit!

Akár a te polcodon is ott lehetnek az illatok, amelyeket Katalin és Meghan szeretnek viselni.

Szerezd be a királyi család kedvenc parfümjeit!

Ha akarják, ha nem, a hercegnék igazi trenddiktálók: bármit viselnek, vagy bármilyen kedvenc beautytermékükre derül fény, az nagyon gyorsan sold out lesz. Ehhez persze az is hozzájárul, hogy nem kizárólag méregdrága luxuskozmetikumokat használnak, és a ruhatárukba is be-becsúszik néha egy egyszerűbb, könnyebben megfizethető darab – ezért is szeretik őket annyira, mert ettől is kicsit emberközelibbnek tűnnek.

Nincs ez másként a parfümökkel sem: a kedvenceik között nem (csak) aranyárban kapható niche termékek, hanem bárki által megvásárolható, de azért különleges illatokról van szó.

Az esküvőjük napjára mondjuk pont egy kis parfümház különlegességét választotta Katalin, az Illuminum White Gardenia Petals pillanatok alatt elfogyott, miután kikerült az infó, hogy a menyasszony ebből cseppentett magára, mielőtt kimondat az igent. Azóta is nagyon szemfülesnek kell lenni, ha pont ezt az illatot szeretné valaki megvásárolni, mert ahogy felkerül az újabb készlet a webshopba, rögtön elkapkodják (a parfüm ára 125 font). A friss, virágos parfüm fő illatjegyei a a bergamot, a liliom, a gardénia, az ilang-ilang és a jázmin.

 

Katalin másik kedvencét egy kicsit könnyebben a kosaradba teheted – és nem csak online. A Jo Malone Orange Blossom illatot annyira szereti a hercegné, hogy az esküvőjén ilyen illatgyertyák vették körül a vendégeket a Westminster székesegyházban. A narancsvirág, vízi liliom, írisz és vetiverfű illatát kombináló gyertya itthon 17 490 Ft-ért kapható, ha esetleg te is szeretnél royal hangulatot varázsolni a lakásba.

Meghanról tudni lehet, hogy igazi parfümrajongó, és ha véletlenül elfelejti magára fújni az aktuális kevdencét indulás előtt, simán visszafordul, hogy pótolja. Többféle illatot is használ, és a kedvencei között ott van a Wood Sage & Sea Salt Cologne a Jo Malone-tól. A hűs tengerparti szél és a sós pára illatát idéző parfümöt például itt rendelheted meg, 37 700 Ft a 100 ml-es üveg, szóval nem drágább egy jobb parfümnél. Temperamentumos, vidám és vagány illat, eléggé passzol Meghanhoz.

A hercegné másik kedvence az Oribe Côte d’Azur EDP – a Net-a-Porter-n épp sold out, de ha figyled a készletet, a tiéd lehet egy 50 ml-es üvegcse 80 euró körüli áron. Ez is egy friss, citrusos-virágos kompozíció, citrom, szilva, fekete ribizli, bergamot, tubrózsa és jázmin is van az összetevői között.

Még több

Bőrápolás