Lily Reinhart elárulta, mitől ilyen gyönyörű a bőre

Érdemes megfogadnod a tanácsait!

Lily Reinhart elárulta, mitől ilyen gyönyörű a bőre

Mióta elindult a hatalmas sikerű Riverdale című sorozat, Lily Reinhart a figyelem középpontjában van. A gyönyörű színésznő már a sorozat kezdete óta a visszafogott, természetes és egészséges kinézetéről ismert, ez pedig azóta sem változott. Bár a sztár korábban elmondta, hogy ő is küzd a bőrhibákkal és a pattanásokkal, de ezeket soha nem szégyelli, sőt, inkább megosztja a követőivel a dolgot, szerinte ugyanis fontos, hogy a fanok érezzék, hogy nincsenek egyedül ezekkel a problémákkal.

A Harper’s Bazaar legújabb interjújából pedig kiderül, hogy Lily mit gondol a gyönyörű bőr fogalmáról, és mit tesz azért, hogy üde és ragyogó maradjon.

„Egy olyan világban élünk, ahol a sok smink viselése a normális, a bőrhibáinkat pedig elrejtjük, ahelyett, hogy kezelnénk. Amikor forgatunk, napi 16 órán át viselek sminket, ami elképesztően megterheli az arcbőrt, így amikor csak tehetem, smink nélkül vagyok” mondta Lily, majd kifejtette, mennyire fontos, hogy lélegezni hagyjuk a bőrünket:

„Elmondhatatlanul jó érzés, ha a bőröm mentes minden sminktől. Hihetetlenül fontos, hogy amikor csak teheted, ne viselj sminket, helyette inkább kísérletezd ki a saját beauty-rutinodat. A hámlasztás ebben az időszakban például nagyon hasznos tud lenni, főleg ha otthon vagy, így nem kell attól tartanod, hogy a kipirosodott arcodat megláthatja valaki!”

Végül a fiatal színésznő egy olyan dolgot fogalmazott meg, amin minden nőnek érdemes lenne elgondolkoznia:

„A legjobb és legszebb smink, amit viselhetsz, az a gyönyörű és egészséges arcbőröd, amire még alapozó sem kell!”

via GIPHY

Még több

Bőrápolás