Hailey Bieber elárulta legfontosabb szépségtrükkjét

Ezzel a hidratáló praktikával óvja ragyogó bőrét a gyönyörű modell.

Hailey Bieber elárulta legfontosabb szépségtrükkjét

A hidratálás nélkülözhetetlen – ezzel a szöveggel posztolt fátyolmaszkos szelfit magáról Hailey Bieber. Justin feleségéről tudni lehet, hogy odáig van mindenféle bőrápoló trükkért, és ő is szívesen használja az egyik leghatékonyabb módszert arra, hogy nedvességgel töltse fel a bőrét: fátyolmaszkkal lazít. Pontosabban olvadó gélmaszk, másnéven hidrogél maszk látható rajta az Insta-storyban – ez egy speciális, zselészerű anyagból készült maszk, amelyből a hidratáló hatóanyagok szinte beleolvadnak a bőrbe. Nagyon kellemes, hűsítő viselet, tökéletesen illeszkedik az arcra, és extrahatékonyan hidratál. Ha kipróbálnád, ezekkel a trükkökkel fokozhatod az élményt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés, Ápr 16., 2020, időpont: 2:57 (PDT időzóna szerint)

  • A fátyolmaszkok hatóideje általában 10-15 perc. Ha fontos eseményre készülsz, tegyél fel egy olvadó maszkot, és pihenj le vele 30-35 percre. Hallgass relaxáló zenét, tedd fel a lábad, ígyál egy kis hideg zöld teát, és fél óra elteltével a pofid fantasztikusan üde és hidratált lesz.
  • Ha szereted, hogy a maszk hűsíti az arcod, használat előtt negyed órára tedd be a hűtőbe.
  • Kipróbálhatod, hogy rózsakvarc (vagy bármilyen féldrágakőből esetleg fémből készült) rollerrel dolgozod be kicsit jobban a hatóanyagokat. Ilyenkor várj 5 percet, amíg a szérum egy része beivódik a bőrödbe, utána kezdd el az arcodon görgetni az eszközt belülről kifelé, a fül tetejének irányába, lentről felfelé haladva egyirányú mozdulatokkal.
  • Ha használsz tonikot vagy arcpermetet, tehetsz belőle egy keveset a maszk alá.
  • Jobban felszívódnak a hatóanyagok, ha mielőtt felteszed a maszkot, meleg vízzel átitatott törülközőt borítasz egy kis időre az arcodra.
  • A homlokodtól indítva simítsd a maszkot a pofidra, egyengesd el, hogy mindenhol jól illeszkedjen. A kezeden és a csomagban maradt szérumot kend fel a nyakadra és a dekoltázsodra.

Ha kedvet kaptál Hailey-től egy kis szépítő relaxhoz, válassz hozzá maszkot a galériából!

galéria

Hailey Bieber elárulta legfontosabb szépségtrükkjét

Hailey Bieber elárulta legfontosabb szépségtrükkjét

Fotó megosztása:

 

Kiemelt kép: US Getty Images

Még több

Bőrápolás