Ezért aludj selyem ágyneműben

Soha nem gondolnád, hogy mihez van köze!

Ezért aludj selyem ágyneműben

Ha a napi beauty-rutinodra gondolsz, akkor tuti, hogy nem veszed számításba azt, hogy milyen ágyneműben hajtod álomra a fejedet, igaz? Pedig úgy tűnik, hogy a bőröd és a hajad szépsége nagyban függhet attól, hogy milyen párnát és takarót választottál a hálószodába.

Az amerikai Cosmo ki is faggatott erről egy szakértőt, Brit Laniert, aki egy igazán meglepő dolgot mondott, szerinte ugyanis mindenképpen a selyem ágyneműre kéne voksolnunk, ha szép pofit és frizkót szeretnénk.

„Hatalmas különbséget tapasztalhatunk magunkon, ha a pamut ágyneműnket selyemre cseréljük! Ennek az anyagnak ugyanis a legjobb és leghasznosabb tulajdonsága a csúszás, aminek hála az arcbőröd nem fog folyamatosan súrlódni és tapadni alvás alatt. A bőrödet így semmilyen rossz behatás nem éri, nem beszélve a hajadról, ami garantáltan nem fog összegubancolódni, mint a pamut ágyneműben. A selyem hatására ráadásul az arcbőr és a haj sokkal tovább tarjta meg a hidratáltságát, így összességében egy lecserélt ágyneműnek hála sokkal ragyogóbb és hidratáltabb lehetsz!”

Brit gondolatai után már csak egy kérdésünk van! Hol van a legközelebbi hely, ahol beszerezhetjük a selyem ágyneműnket?

via GIPHY

Még több

Bőrápolás