Jennifer Aniston és Brad Pitt közös filmben fog szerepelni

Végre ez a nap is eljött!

Jennifer Aniston és Brad Pitt közös filmben fog  szerepelni

Igen, jól olvastad! Az egykori sztárpár 19 év után végre ismét együtt szerepel majd a képernyőn! Jennifer és Brad az infók szerint éppen egy közös projekten dolgozik, aminek az eredményét augusztus 20-án már láthatjuk is.

A Just Jared információja szerint a két színész Dane Cook komikus Feelin’ A-Live című élő, virtuális felolvasóestjéhez fog csatlakozik augusztus 20-án. Brad és Jen az 1982-es Változó világ című film forgatókönyvét olvassák majd fel olyan színészek társaságában, mint Julia Roberts, Matthew McConaughey vagy éppen Morgan Freeman. A műsort jótékonysági célból rendezik és ha minden igaz Facebookon és TikTikon is közvetítik majd. A két sztár egy közeli forrása ráadásul azt is kikotyogta, hogy Aniston és Pitt alig várják már a közös feladatot.

Ha ez nem fogja felrobbantani az internetet, akkor semmi… Jennifer és Brad utoljára 2001-ben a Jóbarátok forgatásán dolgozott együtt, amikor is Brad cameozott egyet a sorozatban. A jóbarátokos szereplése akkoriban azért is volt olyan nagy szám, mert a két sztár a forgatás alatt már házas volt, ráadásul ők voltak Hollywood kedvenc szerelmes párja.

Azóta persze sok minden történt… Jött Angeline Jolie, elváltak, majd Brad és Angelina és szétmentek, most pedig minden egykori Jen és Brad rajongó azért szurkol, hogy a pár ismét egymásra találjon. És bár a pár az elmúlt hónapokban jócskán adott okot a romantikus pletykákra – hello SAG Awards! – a nyilvánosság előtt folyton azt bizonygatják, hogy csakis baráti kapcsolat van kettejük között.

De bármi legyen is, mi nagyon várjuk már a közös szerepkésüket!

Még több

Bőrápolás