Lili Reinhart először beszélt a Cole Sprouse-zal való szakításáról

Hónapok teltek el azóta, de azt is más erősítette meg, hogy valóban nincsenek már együtt, ezért nagy dolog, hogy most megszólalt.

Lili Reinhart először beszélt a Cole Sprouse-zal való szakításáról

„Nem láttam a fényt. Olyan volt, mint ha haldokolnék”így írta körbe Lili Reinhart a Refinerynek azt, hogy miként érezte magát, amikor szétmentek Cole Sprouse-zal. A szakítást egy olyan fekete alagútként jellemezte, aminek egyszerűen nincs vége.

„Rohadtul kemény voltam, de más út egyszerűen nincs ilyenkor, csak az egyenes. Láttam, hogy mások ilyenkor a szakítás gyászát és az azzal járó fájdalmakat meg űrt szexszel, drogokkal, piával vagy kajával töltik ki, de a gond attól még megmarad. Én inkább megéltem a dolgokat, akármennyire is fájt– mondta nagyon őszintén Lili.

A színésznő és Cole Sprouse májusban szakítottak, közel három év után, a pár ráadásul együtt szerepel a Riverdale című sorozatban is, amiben szintén szerelmespárt alakítanak.

Lili arról is beszélt, hogy érzelmileg nagyon nehéz volt az elmúlt pár hónap, a terapeutája is azt mondta, hogy a teste most gyakorlatilag egyfajta elvonón vesz részt, hisz a szerelemtől mindenféle boldogsághormonok szabadulnak fel, amik ilyenkor nincsenek és ezt nehéz kezelni, nemcsak lelkileg.

A gyönyörű színésznő a fájdalmát próbálta szavakba önteni, ezért verset is írt. Nem szerette volna, ha mások azt találgatják, mi történt kettejük között, hogy miért szakítottak.

Cole egyébként azóta sem nyilatkozott a témában, nem mondott semmit sem Liliről, sem a szakításukról, vagy annak okáról. A sorozat viszont folytatódik elvileg, és továbbra is mindketten szerepelnek benne.

Még több

Bőrápolás