Britney Spears nem akarja többé, hogy az apja legyen a gyámja

Jogi úton harcol ellene.

Britney Spears nem akarja többé, hogy az apja legyen a gyámja

Britney Spears a 2007-es idegösszeomlása óta gyámság alatt van, az apja felügyeli minden lépését. Tavaly Jamie Spears állapota miatt egy kis időre Britney menedzsere, Jodi Montgomery vette át a feladatot. Úgy tűnik, az énekesnő nem akarja, hogy újra az apja kezébe kerüljön az irányítás, ugyanis bírósági úton harcol ellene.

Jelenleg Jamie Spears kezeli ugyanis Britney pénzügyeit és a kezében van az ingatlana is – ám Brit most azért küzd, hogy ezek mind egy képesített vagyonkezelőhöz kerüljenek. A sztár ezzel a lépéssel közelebb kerül ahhoz, hogy átvegye az irányítást a saját élete felett.

„Most azon a ponton vagyunk, hogy a cselekvőképességet kizáró gondnokságot meg kell változtatni annak érdekében, hogy tükrözze a változásokat a jelenlegi életmódjában és a kifejezett kívánságait. Britney határozottan ellenzi, hogy James továbbra is a vagyona egyetlen kezelője legyen… helyette egy képzett vállalati vagyonkezelőt szeretne kinevezni erre a szerepre”mondta a sztár ügyvédje, Samuel D Ingham III.

Kíváncsian várjuk, hogy dönt majd a bíróság.

Még több

Bőrápolás