Milliókat költött plasztikai műtétekre ez a lány, hogy kedvenc színésznőjére hasonlítson

…és még mindig nem elégedett!

Milliókat költött plasztikai műtétekre ez a lány, hogy kedvenc színésznőjére hasonlítson

A 27 éves Wanessa Moura az Instán hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen több, mint 460 ezer követője van. A modell azonban koránt sem elégedett magával, az utóbbi években pedig eltökélt szándéka és küldetése lett, hogy teljesen úgy nézzen ki, mint példaképe, Penelope Cruz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) által megosztott bejegyzés, Febr 25., 2020, időpont: 12:59 (PST időzóna szerint)

Persze ez a dolog nem csak annyiból áll, hogy ellesi a hollywoodi színésznő stílusát, úgy sminkeli magát, vagy olyan hajat kér a fordászoktól… Wanessa ugyanis már rengeteg plasztikai beavatkozáson esett át, ebből csak az orrát már négyszer csináltatta meg, hogy a megszólalásig olyan legyen, mint a Vanilia égbolt sztárjáé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

wanessa moura (@wamoura) által megosztott bejegyzés, Jún 4., 2020, időpont: 11:31 (PDT időzóna szerint)

„Eddig több, mint 6000 fontot (majdnem 6 millió forint!!) költöttem különböző plasztikai műtétekre, de még csak az út elején vagyok. Az orrom még mindig nem tökéletes, és addig nem fogok leállni, amíg olyan nem lesz a végeredmény, mint amit megálmodtam!” – mondta a brazil modell, aki hozzátette, régi képein rá se ismer már magára.

„Furcsa a régi képeimet visszanézni, mintha egy másik ember lenne. Most sokkal jobban tetszem magamnak, ráadásul sokan mondják, hogy hasonlítok Penelope Cruzra, ennél pedig nem is kaphatnék nagyobb dicséretet!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

wanessa moura (@wamoura) által megosztott bejegyzés, Aug 4., 2020, időpont: 3:11 (PDT időzóna szerint)

Még több

Bőrápolás