„Így változtatta meg az életemet az, hogy megcsaltam a pasimat”

Tanulságos sztori következik!

„Így változtatta meg az életemet az, hogy megcsaltam a pasimat”

„Nem igazán voltam szerelmes, mégis benne maradtam a kapcsolatban évekig. Úgy gondolom, hogy így volt akkor kényelmes… Egy bulin viszont túl sokat ittam, és lefeküdtem a sráccal, aki már egy ideje nagyon bejött. Ez örökre megváltoztatta az életemet, most pedig azt is elárulom, hogy miért…” – meséli a 28 éves Karen.

Terápia

„Soha nem voltam olyan lány, aki megcsalja a barátját, épp ezért sokkal jobban megviselt a dolog, mint gondoltam. Tudtam, hogy váktoztatnom kell, ezért elmentem egy pszichológushoz, hogy kiderítsem, mi vezetett idáig. Ennél jobb döntést nem is hozhattam volna, mert ma már pontosan tudom, hogy mit rontottam el, és min kell javítanom azért, hogy többet ne fordulhasson elő ilyen!

Vállalni a tetteket

A megcsalás után szörnyű bűntudatom volt, ám egy ideig az expasimat okoltam a dolgokért. Azt mondogattam, hogy nem foglalkozott velem, ráadásul a bulin túl sokat ittam, nem tudtam, mit teszek. Egy idő után be kell ismerni, hogy a tetteinkért csak és kizárólag mi vagyunk a felelősek! Nem az alkohol volt a hibás, és nem is a pasim!

IGAZI szerelem

Persze az is teljesen világos volt számomra, hogy nem voltam boldog a kapcsolatomban, sőt, nem is voltam szerelmes. A barátom biztonságot nyújtott nekem érzelmileg, de soha nem láttam tőle rózsaszínben a világot. Ma már csak és kizárólag úgy megyek bele egy kapcsolatba, ha már a legelejétől kezdve odavagyok a srácért!

Nincs több meggondolatlanság!

Régebben soha nem gondolkoztam előre, nem vigyáztam eléggé magamra és a kapcsolatomra sem. Ma már soha nem iszom sokat egy bulin, főleg, ha nincs ott a párom, ha pedig összekapunk a pasimmal, nem kezdek el másokkal beszélni bosszúból. Jobb ember akarok lenni, ennek érdekében pedig mindent megteszek! Remélem, hogy jó úton haladok…”

Még több

Bőrápolás