Selena Gomez is pattanásos – ezért nem látod rajta

Elárulta, hogyan tartja rendben a bőrét, és a sminktrükkjeit is ellesheted!

Selena Gomez is pattanásos – ezért nem látod rajta

Hurrá, végre itt van Selena Gomez saját szépségmárkája! Augusztusban jelentette be a hírt Selena, hogy szeptembertől kaphatóak lesznek a Rare Beauty sminkcuccok. Végre eljött a nagy bevezetés ideje, és az énekesnő egy csomó érdekes beauty-titkot árult el, amikor az exkluzívan a Sephorában kapható vadiúj sminkcuccokkal kapcsolatban nyilatkozott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty) által megosztott bejegyzés, Szept 7., 2020, időpont: 7:04 (PDT időzóna szerint)

A szépség szórakoztató játék számomra, érdekes látni, ahogy a smink segítségével kialakul egy színpadi karakter, és valami varázslatos dolog jön létremesélte Selena a Vogue stábjának. – Részt vettem az egész fejlesztési folyamatban. Fontos számomra a mentális egészség, és hiszem, hogy a szépségápolás az önbizalom szempontjából is fontos, és hatással van arra, hogyan látod saját magadat. Sel a saját otthonába engedte be a forgatócsoportot, és mesélt a szépségrutinjáról és sminktrükkjeiről.

És azt is elárulta, hogy bizony ő is küzd a pattanásokkal – leginkább a stresszt okolja a bőrhibái miatt. „A legfontosabb, hogy megpróbálom megállni, hogy ne nyúljak a pattanásokhoz, bár ez nagyon nehéz” – kezdte a szépségvallomását. Majd a bőrápoló rutinjával folytatta, ami segít neki abba, hogy a bőre tiszta és ragyogó maradjon!

  • Az alapos tisztítást nagyon fontosnak tartja.
  • Aztán jöhet egy könnyű állagú, hamar beszívódó hidratáló krém, amiből épp csak egy keveset tesz fel.
  • Erre jöhet a fényvédő – ez nem csak azért fontos számára, mert segít megőrizni az arcbőre fiatalságát, hanem a Lupus nevű autoimmun bőrbetegsége miatt is.
  • Az előkészítés után követjezik az alapozó – természetesen Selena most már saját, új márkájából választ terméket! Pöttyökben viszi fel, és szépen precízen eloszlatja az egész arcán.
  • A szeme alá kétféle árnyalatú korrektort visz fel, hogy tökéletesen fedjen és egy kis extra ragyogást is kapjon a tekintete.
  • Arcpírból folyékonyat használ szívesen, és csak az almácskákra viszi fel, azoknak is a felső részére – ezzel enyhe liftinghatást ad az arcának.
  • Erre tesz még egy egész kevés fénylő bronzert azokra a pontokra, amelyeket a leginkább éri a nap: az orrnyergére, az arccsonjaira és az állára.
  • A szemhéjára nude-ot és arra fénylő rózsaszínt használ legszívesebben, és szépen összesatírozza a kettőt.
  • A tökéletes tusvonaláról is árult el titkot Sel: a folyékony tust a pupilla közepének vonalától indítja kifelé, megrajzolja a farkincát, majd kitölti a festékkel.

„Szerintem a smink jó eszköz ahhoz, hogy hangsúlyozd magadon mindazt, ami szép – tette hozzá az énekesnő. – Úgy gondolom, mindenkiben van valami különleges. Több ezer emberrel találkoztam már, és olyan jó lenne, ha ők is olyannak látnák magukat, mint amilyennek én látom őket. Egyedinek és különlegesnek.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty) által megosztott bejegyzés, Szept 2., 2020, időpont: 11:02 (PDT időzóna szerint)

Selena szerint a lelkiállapot és a szépség nagyon szorosan összefügg, és a mentális egészségünkkel igenis foglalkozni kell. A márka komoly figyelmet fordít erre, Sel szeretné, ha a körülötte kialakuló közösségben pozitív eszmecsere folyna az önelfogadásról és a mentális egészségről. „A sminkelésről való gondolkodásom akkor változott meg, amikor elkezdtem odafigyelni magamra, és nyíltan beszéltem saját magammal is a küzdelmeimről a szorongással, depresszióval. Így megtanultam mindezt kezelni – szerintem ezzel mindenkinek foglalkoznia kellene” – figyelmeztet.

A termékek fantázianevei is ezt a támogató, elfogadó, önbizalmat adó attitűdöt sugározzák – csekkold például Selena kedvenc vörös rúzsát, amit Inspire (Inspirál) névre keresztelt, vagy a folyékony highlightert Positive Light (Pozitív Fény) elnevezéssel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty) által megosztott bejegyzés, Szept 4., 2020, időpont: 7:03 (PDT időzóna szerint)

Még több

Bőrápolás