Gigi Hadid kisbabája: ezért hiszi azt mindenki, hogy megszületett

Bella szólta el magát?

Gigi Hadid kisbabája: ezért hiszi azt mindenki, hogy megszületett

Tavasszal derült ki, hogy a 25 éves Gigi Hadid első gyermekét várja, a baba apukája pedig nem más, mint szerelme, az egykori One Direction sztár, Zayn Malik. A modell sokáig nem erősítette meg a terhesség tényét, mint mondta, nem érezte úgy, hogy a várandósságát szét kellene kürtölnie az egész világnak.

Mostanra azonban akkor sem tudná eltitkolni a dolgot, ha akarná, hiszen a modellnek nagyon nagy már a pocakja, és a baba gyakorlatilag bármelyik nap meg is születhet.

Sőt, a fanok legújabb összeesküvés-elmélete szerint Gigi babája már meg is született! Az történt ugyanis, hogy Gigi húga, Bella tegnap kiposztolt Instára egy fotót, ami még júniusban készült, és amin Gigi és Bella is a hasát fogja. A fotó mellé viccesen ennyit írt: „Két terhes has, csak az enyém egy hamburger miatt,  míg a Gigijé Zayn miatt.” A poszthoz odaírta a dátumot is amikor a kép készült, tehát június 11-ét és megjegyezte még azt is, hogy mennyire imádja nővérét és Zaynt és, hogy alig bírja abbahagyni a sírást.

És bár nagyon valószínű, hogy ezt a posztot Bella csak egy kedves gesztusnak szánta, a fanok kicsit túlgondolták a dolgot, és meg vannak róla győződve, hogy a modell ezzel a képpel jelentette be, hogy nővére valójában már megszülte a babát.

„Biztos, hogy nem véletlenül írta oda azt a dátumot, és nem véletlenül használt baby emojit” – írta az egyik rajongó Instán, aki meg van róla győződve, hogy Gigi már júniusban megszülte a gyerekét, és ezért írta oda Bella azt a dátumot. Ez a teória viszont már csak azért sem állja meg a helyét, mert Gigi nemrég posztolt magáról néhány dögös terhesfotót, amikről azt is elmondta, hogy júliusban készültek…

De Bella posztját a dátumtól függetlenül, sokan mások is úgy értelmezték, hogy a modell így jelentette be a baba megszületését. Hogy mi lehet az igazság, azt egyelőre nem tudni…

Még több

Bőrápolás