Ez lenne a bizonyíték, hogy megszületett Gigi Hadid kisbabája?

Gigi apukája egy nagyon gyanús fotót posztolt Instára.

Ez lenne a bizonyíték, hogy megszületett Gigi Hadid kisbabája?

Már-már úgy tűnik, hogy Gigi Hadid családja élvezi, hogy sejtelmes posztjaikkal az őrületbe kergetik a fanokat… Azt eddig is tudni lehetett, hogy Gigi Hadid kisbabája valamikor szeptemberben fog megszületni, de mivel a modell ennél pontosabb infókat nem árult el, a fél internet hetek óta azt találgatja, hogy vajon mikor jön el a nagy nap.

Az izgalom tehát már eddig is tapintható volt, az elmúlt napokban azonban a Hadid család még jobban felfűtötte a fanok lelkesedését. Először Gigi húga, Bella posztolt a hét elején egy nagyon gyanús képet az Instára, amiből egy csomóan arra következtettek, hogy a modell a legnagyobb titokban már meg is szülte a babáját.

Már Bella fotója is durván felkavarta az állóvizet, de eltelt néhány nap, és tegnap a lányok édesapja, Mohamed Hadid tett ki egy újabb furcsa posztot az Instájára. A 71 éves Mohamed kézzel írt egy levelet az unokájának, amit aztán lefotózott és kiposztolt. A levél pedig valójában egy vers volt, amiben a férfi arról írt, hogy mennyire várta már a kisunokája érkezését, és hogy mindent meg fog tenni azért, hogy a kicsi boldogan nőjön fel.

A poszt láttán a fanok természetesen megőrültek az izgalomtól, mindenki rögtön arra gondolt, hogy a nagypapa ezzel a verssel jelentette be, hogy megszületett az unokája. Rengeteg rajongó kezdett el gratulálni Mohamednek a fotó alatt, ám végül Gigi apukája tisztázta a dolgot, és az egyik kommentelő kérdésére hozzászólásban elmondta, hogy nem… Gigi babája még mindig nem született meg.

Hogy még egy csavar legyen a sztoriban, Mohamed néhány órája már törölte ezt a bizonyos verses posztot. Te sem nagyon érted, hogy mi történik Gigi Hadid körül? Nyugi, most már mi sem…

Még több

Bőrápolás