3 arckifejezés, amiből tudhatod, hogy bejössz a pasinak

Figyeld a jeleket!

3 arckifejezés, amiből tudhatod, hogy bejössz a pasinak

Képzeld, a Journal of Sex Research című tudományos folyóiratban megjelent friss tanulmány szerint létezik 3 olyan arckifejezés, ami elárulhatja, hogy a kiszemelted vajon valóban érdeklődik-e irántad. Ez azért elég jól hangzik, nem?

„Nemcsak, hogy először tudtuk azonosítani azokat az arckifejezéseket, amelyek a flörtöléssel kapcsolatosak, de még ezeknek az arckifejezéseknek a funkcióját is fel tudtuk tárni: azért használják ezeket az emberek, hogy szexuális kapcsolatot vagy párkapcsolatot tudjanak létesíteni a másik féllel – magyarázta a kutatás eredményét Omri Gillath, pszichológia professzor, a cikk egyik szerzője.

Na de nem húzzuk tovább az időt, lássuk, melyek ezek az arckifejezések!

–          Enyhén oldalra fordított fej, lefelé biccentve

–          Kedves, visszafogott mosoly

–          A szemeivel a másik félre koncentrál

A vizsgálatok során mind a férfiak, mind a nők fel tudták ismerni ezeket a kifejezéseket a másik félen és flörtölésként azonosították be őket. Ez a három kifejezés tehát gyakorlatilag a flörtölés univerzális ismertetőjele.

Ezt azért jó tudni, nem igaz? Mostantól nincs már dolgot, mint ismerkedés közben figyelni a kiszemelted arckifejezését és ha azon kapod, hogy enyhén félrefordított fejjel mosolyog rád, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy nyert ügyed van.

Kiemelt kép: Profimedia – Red Dot

Még több

Bőrápolás