Ezeknek a csillagjegyeknek stresszes lehet a következő időszak

Csekkold, hogy a te horoszkópod a listán van-e!

Ezeknek a csillagjegyeknek stresszes lehet a következő időszak

Rák

Te sem tudod miért, de szinte minden felidegesít. A türelmed szó szerint a nullát súrolja, azt is inkább alulról, ráadásul a kedved sem túl fényes. A feszült hangulat mögött nagy valószínűséggel egy magánéleti probléma áll, amit próbálsz a szőnyeg alá söpörni, ám ahhoz, hogy a dolgok elsimuljanak, ahhoz szembe kell nézni a problémákkal. A párkapcsolatod vízválasztóhoz érkezhet a következő időszakban, neked pedig el kell döntened, hogy merre haladsz tovább!

Skorpió

Mostanában hihetetlenül fáradtnak érzed magad, de a szabira most semmi esélyed nincs, sőt! Rengeteget túlórázol, és nagyon keveset vagy azokkal, akiket a legjobban szeretsz, ez viszont teljesen rányomja a bélyegét a mindennapokra. Bár minden erőddel az álmaidért küzdesz, muszáj, hogy tarts egy kis szünetet, ugyanis a benned növekvő stressz másokra is kihatással lehet! Hétvégén ruccanj ki a szerelmeddel valahova kirándulni, nincs romantikusabb egy őszi sétánál!

Halak

Hajlamos agy túlagyalni a dolgokat, ám most még a szokásosnál is jobban túl vagy pörögve. Emiatt viszont nem tudsz koncentrálni a feladataidra, amiért kezdesz teljesen szétesni. Az életedben történő változásokat próbáld megbeszélni olyan emberekkel, akik maximálisan értik a történteket, emellett téged is jól ismernek. Addig is viszont semmiképpen ne a legrosszabb forgatókönyv lebegjen a szemed előtt, és ne gyárts nem létező elméleteket!

Még több

Bőrápolás