Hatalmas vitát robbantott ki ennek a lánynak a fotója

Brutális ellenszenvvel kellett szembesülnie.

Hatalmas vitát robbantott ki ennek a lánynak a fotója

A Gymshark egy brit cég, ami fitneszruhákat és -kiegészítőket gyárt és nemrég megosztotta Nelly London influenszer posztját, ami azonnal bejárta a netet. A lány imádja a márkát, a márkát pedig egyáltalán nem érdekli, hogy Nelly nem nádszálvékonyan és iszonyat izmosan pózol a ruháiban, mint a legtöbben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gymshark (@gymshark) által megosztott bejegyzés, Szept 7., 2020, időpont: 6:32 (PDT időzóna szerint)

Csakhogy a kommentelők nagy része már nem így gondolta… A Gymshark és az influenszer is rengeteg kellemetlen és sértő megjegyzést kapott: az előbbire azért akadtak ki, mert nem egy sportos alkatú csajjal reklámozza a kollekciót, utóbbinak pedig az alakját kritizálva üzenték, hogy semmi keresnivalója ezekben a cuccokban. Ilyen és ehhez hasonló kommentek özönlötték el a posztot:

„Ez a hölgy egyáltalán nem fitt, nem szabadna a márkát reklámoznia.”

„Egy fitneszmárka most tényleg közzétett egy fotót egy olyan nőről, akinek semmi kondija nincs? Tök jó, hogy szereti az alakját, tiszteletben tartom, de nem fitt, semmi keresnivalója a Gymshark oldalán.”

„Nem fogok több dolgot venni a ’Fatsharktől’ ezután. Kikövetve.”

„Szomorú, hogy az egészséges életmódot promózó cég most egészségtelen életmódot népszerűsít.”

Persze a trollok mellett voltak olyanok is, akik kiálltak a lány és a márka mellett:

„Szánom azokat, akik úgy gondolják, hogy ez az „egészségtelen”… bocsi, hogy a társadalom ezt sugallja. Sajnálom, hogy azt tanították meg neked, hogy az egészséges egyenlő a vékonnyal. Ez nem így van. Nem mindenki azért sportol, hogy extrém karcsú legyen. Az edzés a mentális egészségünkre van hatással és élvezzük. Ébredjetek fel, nem kell mindannyiunknak ugyanúgy kinéznünk.”

„Imádom ezt a posztot, a normalitás annyira fontos. Elegem van abból, hogy csak Insta szépségideálokat látok mindenhol. Az ő alakja valójában a célom, nem fogok hazudni!”

A márka is kiállt Nelly mellett, büszkén jelentette ki, hogy minden testalkatot és közösséget elfogad és ünnepel, és ez még csak a kezdet. Sőt, hozzátette, hogy akinek ez nem tetszik, nyugodtan kattintson a „követés leállítása” gombra.

Még több

Bőrápolás