Sztárok, akikről nem is tudtad, hogy ennyire imádják a gyorskaját

Az alakjukon mondjuk nem látszik…

Sztárok, akikről nem is tudtad, hogy ennyire imádják a gyorskaját

Kim Kardashian és Kanye West

Kim és Kanye korábban többször is kiposztolták, amint a két gyermekükkel, North-szal és Sainttel épp meglátogatják a Cheesecake Factory nevű gyorséttermet. Bár Kimről tudni lehet, hogy nagyon odafigyel az étkezésére, úgy tűnik egy-két szelet sajttorta azért az ő diétájába is belefér.

Katy Perry

Katy Perry imádja az olasz ételekre specializálódott Olive Garden nevű gyorsétteremláncot, olyannyira, hogy konkrétan egy Olive Garden étteremben ünnepelte meg anno a 31-et szülinapját.

Hailey Bieber

Egy Vogue számára készített videóban Hailey bevallotta, hogy imád a Shake Shack elnevezésű amerikai gyorsétteremben enni. Azt is hozzátette, hogy annyira odavan az étterem által készített hamburgerszószért, hogy bármit megadna azért, ha megkaphatná a receptjét.

Britney Spears

Britney még 2018-ban a Piece of Me turnéja alatt mesélte el az Entertainment Tonight magazinnak, hogy a fellépések alatt csak csirkét és salátát ehet – ám alkalmanként, ha lehetősége van rá, szívesen beugrik a Mekibe is egy hambiért.

Lili Reinhart

Lili igazi pizzaimádó, a kedvenc étterme pedig a Domino’s Pizza. Mindezt pedig nem is titkolja, rendszeresen szokott Twitterre posztolni arról, hogy éppen pizzát rendelt, miközben a kedvenc sorozatait nézi.

Még több

Bőrápolás