4 csillagjegy, aki eddig még soha nem látott kihívásokat ugrik meg

Eljött az idő, hogy bebizonyítsd, mindenre képes vagy!

4 csillagjegy, aki eddig még soha nem látott kihívásokat ugrik meg

Ikrek

Legyen szó akár egy sorsdöntő beszélgetésről a partnereddel, akár egy költözésről, a következő hetekben olyan döntéseket kell meghoznod, amik nagy befolyással lesznek az életedre. Ikrekként, ha egy kihívással találod magad szembe, szinte sosem mutatsz semmi félelmet, amitől a környezeted számára kicsikét túlságosan is keménynek tűnhetsz. Erre az erősségedre persze akár büszke is lehetsz, de a siker érdekében most fontos lesz, ha ne csapd be magad. A kemény külső mögött nagyon is vannak érzéseid, ezeket pedig bizonyos esetekben egyáltalán nem baj kimutatni.

Oroszlán

Oroszlánként imádod az izgalmat és időről időre mindig szükséged van egy kis adrenalinlöketre. Az izgalmak pedig nem is várattatnak magukra: tavasszal kiderül majd, hogy mennyire mersz bevállalni igazán nagy kockázatokat. Arra azonban figyelj , hogy bár szereted mindig mindenhol az irányító szerepet betölteni, nem kell mindig, minden döntés alkalmával saját magadat helyezned az előtérbe. A siker érdekében néha erőt kell venned magadon és helyet kell adnod másoknak és mások véleményének is – hiszen együttesen még erősebbek és sikeresebbek lehettek.

Skorpió

Bár 2021-ben végre eljön az idő, hogy több pénzt kereshess, azt érdemes jobban átgondolnod, hogy mibe is ugrasz bele. A következő időszakban egy olyan jövedelmező, de nem túl ambiciózus lehetőség fog megtalálni, ami a karriercéljaidat sem igen viszi előre, és téged sem fog túlságosan boldoggá tenni. Skorpióként persze sosem riadsz vissza a kockázatoktól vagy a nehezebb feladatoktól, és most igazán itt lesz az idő, hogy megmutasd: nem vagy hajlandó kudarcot vallani és akkor is megugrod a kihívást, ha egyébként nem sok kedved lenne hozzá.

Vízöntő

Vízöntőként sokkal szívesebben állsz neki a kihívásoknak precízen és végiggondoltan, ennek a racionális megközelítésednek hála pedig szinte nincs olyan probléma, amit ne tudnál megoldani. Szívós vagy és ellenálló, éppen ezért nem fogsz megijedni attól a nagy feladattól sem, ami a következő hetekben rád talál. Most csak rajtad múlik, hogy megmutasd, mekkora akaraterő is rejlik benned! De azt se felejtsd el, hogy segítséget sosem szégyen elfogadni. Ellenkezőleg: eljött az idő, hogy bebizonyítsd, igazi csapatjátékos is tudsz lenni.

Kiemelt kép: Getty Images

Még több

Bőrápolás