Itt a megoldás, ha folyton kifényesedik az arcod

Hiába alapozod-púderezed le reggel, délben már csillog a pofid… A mattító lapocskáknál és az újrapúderezésnél is sokkal jobb módszert tudunk!

Itt a megoldás, ha folyton kifényesedik az arcod

Ha a „bepúderezem az orrom” nálad nem csak kifogás, hogy randin vagy a munkahelyeden kilógj pisilni, hanem tényleg szükséged van a mattításra, most szuper ötletet mutatunk! Az extra púderréteg ugyanis a további zsírosodás hatására csak egyre feltűnőbbé válik, a mattító, olajfelszívó lapocskák pedig nem éppen zero waste megoldás. Van viszont egy termék, ami tökéletesen megfelel a célnak: mattít, mégis friss és üde bőrképet ad, és nagyon kellemes érzés használni. Na, rájöttél már, mi az? Igen, egy bőrkiegyensúlyozó, mattító arcpermet megoldást jelenthet a problémádra!

Ezért fogod szeretni a mattító arcpermeted

Rögtön 5 okot is tudunk, amiért egészen biztosan odáig leszel ezért a terméktípusért!

1. Feldobja a napodat!

Tényleg nagyon jó érzés az arcodra fújni (a pofidat érő hűs permet aktiválja a bolygóideget, aminek hatására jobban, nyugodtabbnak érzed magad). Ha csak a számítógéped mellett ülve fújod magadra, akkor is jóleső mini-kikapcsolódás lehet!

2. Sminkalapnak is bevetheted

Bizony, a sminked alá is tehetsz belőle, hogy a mattító hatás erősebb legyen: arctisztítás után, a hidratáló előtt tedd fel az arcodra.

3. A make-upodra is fújhatod!

Nem csak a reggeli készülődésnél használhatod, hanem nap közben bármikor, nem kell attól tartanod, hogy elmaszatolódik!

4. Csak elő kell kapnod és fújhatod is

A púderezéssel ellentétben nincs szükség tükörre, egyszerűen előkapod a táskádból amikor csak szeretnéd, és frissítesz. Ha száraz az iroda levegője vagy beköszönt majd a nyári meleg, különösen jól fog esni!

5. Mattít ÉS hidratál

Még ha a zsírosodás, kifényesedés is a legnagyobb problémád, hidratálásra akkor is szüksége van. A jó arcpermetek nem „leszárítják” a zsírosságot, hanem egyensúlyba hozzák a bőrt, miközben nedvességgel látják el, hogy puhább és üdébb legyen

Így használd:

20-30 centiről (kényelmes kartávolságból, de ne túl messziről) fújd az arcodra – a lényeg, hogy ne cseppek, hanem finom pára érje a bőrödet. Miután ráfújtad, hagyd megszáradni – ne érintsd meg az arcodat addig, amíg fel nem szívódik. Így tényleg nem lesz semmi baja a sminkednek! Ha nagyon bejön a permet hatása, tonikként is használhatod: fújd vattakorongra és töröld át vele az arcod a reggeli vagy az esti tisztítás után.

Szuper mattító permeteket gyűjtöttünk neked össze a galériában, válaszd ki, melyik lesz a te új legjobb barátnőd!

galéria

Itt a megoldás, ha folyton kifényesedik az arcod

Itt a megoldás, ha folyton kifényesedik az arcod

Fotó megosztása:

Kiemelt kép: Getty Images

Még több

Bőrápolás