Mindjárt anyák napja – szuper ajándékötleteket mutatunk!

Idén lepd meg anyukádat páros beautyajándékkal: keress olyasmit, amit mindketten használhattok akár együtt, akár a távolból, egy időben, egyszerre relaxálva. Imádni fogjátok!

Mindjárt anyák napja – szuper ajándékötleteket mutatunk!

Igazából az időd és a figyelmed számára a legnagyobb ajándék, de az énidő is nagyon értékes dolog. Nem könnyű időszak van mögöttünk, azt sem tudjuk még pontosan, mi van előttünk, szóval minden kis relaxnak, feltöltődésnek, apró közös élménynek érdemes örülni. Ha szépítő meglepetést választasz anyukádnak anyák napjára, azzal ajándékozol neki egy kicsi időt is, amit magára fordíthat, plusz az örömöt minden alkalommal, amit amiatt érez majd, mert a meglepi tőled van. De lehet fokozni az élményt: duplázz, és válassz olyan szépítő ajándékot, amit együtt tudtok használni. Összejöhettek egy pihentető délutánra, de ha távol vagytok egymástól, akkor megbeszélhettek egy közös esti programot, és amíg a kozmetikum végi a dolgát, ti cseveghettek, teázhattok, pihenhettek együtt. Tök jól fogtok szórakozni! Jöhetnek a tippek?

Fátyolmaszkot fel!

Elég vicces közös program lehet, hogy közösen feltesztek egy fátyolmaszkot! Ha épp nem alkalmas a szépítő relax, amikor meg tudod látogatni anyukádat (vagy a vírushelyzet miatt mostanában még nem tudod látogatni őt), akkor videóhívásban mutassátok meg magatokat egymásnak, helyezkedjetek el kényelmesen, és beszélgessetek, amíg a maszk hat.

 

Neki: Lancome: Advanced Génifique Hydrogel Melting Maszk 4600 Ft
Neked: 7th Heaven Cica maszk aloe verával, uborkával és avokádóval 1290 Ft

Ha esetleg anyukád még nem használt ilyet, ezeket mondd el neki:

 • Első lépésként tisztítsa meg az arcát, mossa le a sminkjét, ha van rajta.
 • Bontsa ki a maszkot, majd felülről lefelé illessze és simítsa az arcára.
 • A csomagban maradt esszenciát kenje fel a nyakára, dekoltázsára.

Jöhet egy arcmasszázs?

A legjobb krém vagy szérum is hatékonyabb, ha masszázzsal segítitek a felszívódását – és az élmény is kellemes, relaxáló. Egy görgős arcmasszírozó hosszú távra szóló befektetés: a használata élénkíti a vérkeringést, átmozgatja és ellazítja az arc izmait, ezzel hozzájárul ahoz, hogy az arc kisimultabb legyen.

Neki: Crystallove Quartz Beauty Set Amethyst arcápoló szett 24 200 Ft
Neked: Revolution Skincare Roller Rose Quartz masszázs henger az arcra 7830 Ft

Anyukád kezdő az arcgörgetésben? Ezeket érdemes tudnia:

 • A megtisztított bőrre vigyetek fel hidratáló krémet, szérumot vagy arcolajat.
 • A görgetés belülről kifelé irányuló mozdulatokkal történjen, lentről felfelé haladva. A homlokot függőlegesen is masszírozzátok át.
 • Gyengéden, a bőrt nem húzva vagy feszítve mozgassátok a görgőt, közepesen erős nyomással. A masszázst akár a textilmaszk fölött is elvégezhetitek!

Közös szupertörcsi

A hajmosást sokszor időrabló macerának érezheted, de ha mostantól az anyukáddal közös speckó törülközőt használtok (mindenki a sajátját persze), egy kicsit vidámabb lesz minden egyes alkalom. Minél kevesebb hőhatás éri a hajatokat, annál kevésbé károsodik. És egy mikroszálas törcsi szuperül felszívja a vizet a hajatokból, hogy aztán hamarabb és könnyebben száradjon meg. Ha pakolást használtok, fejeljétek meg azzal, hogy az ápoló hatás mellet extra védelmet is adtok neki egy ilyen ultranedvszívó törülközővel!

Neki: Notino Spa törölköző hajra 4020 Ft
Neked: Youthup mikroszálas abszorpciós törölköző 5090 Ft

Nem volt még ilyeneket? Ezt kell tudnotok!

 • A turbánforma megtartásához általában van rajta egy gomb és egy akasztó – így a törcsibe csavart hajjal könnyebb a mozgás. Dobjatok fel egy textilmaszkot, amíg szárad a hajatok!
 • Ha göndör vagy hullámos a hajatok, egy ilyen törülköző nagyon sokat segíthet, hogy minél több vizet felitatva belőle utána a levegőn is szép tincsesre száradjon a frizurátok.
 • A mikroszálas törülköző jó alternatívája a frottírnak, sokkal kíméletesebb a hajhoz!

Feszesítés indul!

Ha még nem szívesen küldöd anyukádat kozmetikushoz (mert amúgy egy ajándék kezelés is remek meglepi lenne), válassz neki egy szuper mikroáramos arcfeszesítő készüléket. Igen, elég bőkezű ajándék, de tényleg hosszú távra szól, valóban hatásos, és simán kölcsön kérheted te is! Három perc alatt elvégezhető vele a kezelés, és ha rendszeresen használjátok, látványos eredményt érhettek el!

Extrább: Foreo Bear arcfeszesítő készülék 109 140 Ft
Egyszerűbb: FOREO Bear Mini arcfeszesítő készülék 65 380 Ft

Amit érdemes tudnotok a kis készülékről:

 • Telefonról, applikációból vezérelhető, de ha anyukád ezt nem szeretné, akkor manuálisan is el tudja indítani.
 • Mindenképp kell a kezelés előtt valamilyen vízbázisú szérumot használni.
 • Az applikációban videón láthatjátok, hogyan kell masszírozni vele – a pár mozdulatot tanítsd meg anyukádnak, ha ő app nélkül használja majd.

Csobbanjatok!

Oké, ezt mindenki a saját kádjában tudja megoldani, de beszéljetek össze, hogy melyik legyen a lazulós estétek készítsetek be gyertyát a fürdőbe, és dobjatok egy fürdőbombát a kádba! Fogadjunk, hogy anyukád nem gyakran szórakoztatja magát ilyesmivel – megérdemli, hogy ő is lazuljon egyet a rózsaszín, csillámos, illatos vízben!

Neki: Lush Rose Gold fürdőbomba 1990 Ft
Neked: Bomb Cosmetics Nyugalom Szigete fürdőbomba 1490 Ft

Ettől lesz igazán pihentető az élmény:

 • A víz ne legyen forró, csak kellemesen meleg. Ha túl forró, az nem megnyugtat, hanem felpörget.
 • Ha olajtartalmú a fürdőgolyó, akkor fürdőzés után gyengéden itatgassátok fel a vizet a bőrötökről, ne dörgöljétek szárazra.
 • Ha színes fürdőterméket választottatok, lubickolás után azonnal öblítsétek ki a kádat, így sokkal könnyebb eltávolítani a színt. Később többet kell majd fáradni vele.

Ha arcápolóval lepnéd meg anyukádat, ezek közül érdemes választanod!

Még több

Bőrápolás