A legjobb szárazsamponok barna hajra

A sietős reggelek megmentője a szárazsampon – kivéve, ha az utána maradó fehér foltokkal kell küzdeni. Ezekkel a sötét hajra való termékekkel nem kell ettől tartanod!

A legjobb szárazsamponok barna hajra

Elaludtál, és 10 percen belül indulásra késznek kell lenned, hajmosás szóba sem jöhet. Vagy más másnaposan lelapul a vékony szálú frizurád. A frissen mosott tincseidnek jól jönne egy kis volumen, textúra és tartás. – Mind-mind olyan szituk, amikor a szárazsampon lesz a varázsszered!

Ez a finom, púderszerű spray magába szívja a felesleges olajat, ezzel mattítja a tincseket, megszünteti az olajos csillogást. Volument ad a szálaknak a haj tövénél – ott, ahol a felesleges olaj miatt kissé lelapult a frizura. A fehér por sok esetben eltűnik, más termékeknél viszont ki kell fésülni a hajból. Világos tincseknél nem gond, ha nem vagy tökéletesen alapos, de akinek sötét a haja, az pontosan tudja, milyen bosszantó lehet, ha valahol ott marad egy kis fehérség a hajvonalnál vagy hajtőnél: totális lebukás!

Válassz színezettet!

Na erre találták ki a gyártók az enyhén színezett szárazsampont, amely egészen biztosan nem hagy fehéres nyomot – mert maga a por sem fehér. Ha nem sikerül tökéletesen egyenletesen eloszlatni, vagy nem lesz hibátlan a kifésülés, akkor sem kell aggódnod, nem marad nyoma a kis trükködnek! Azért az alábbi szabályokat tartsd be, hogy pont azt kapd a szárazsampontól, mint amit vársz.

  • 20-30 centiről fújd a hajadra, ha közelebbről indítod, túl sok kerül egy-egy helyre.
  • Várd meg, amíg megszárad, utána masszírozd át egy kicsit a hajtövet.
  • Amelyik terméknél szükséges, azt fésüld ki a hajból!
  • Egy extra napot nyerhetsz csak így, másnap már kötelező a hajmosás – de legjobb még aznap este.
  • Alaposan mosd ki a terméket a hajadból, mert ha erre nem figyelsz, felhalmozódva irritációt, kiszáradást okozhat.
  • Ha gyakran használod a száraz sampont, 2-3 havonta érdemes leradírozni a fejbőrödet!

A galériában szuper, kimondottan barna hajra való termékeket gyűjtöttünk össze, válogass!

galéria

A legjobb szárazsamponok barna hajra

A legjobb szárazsamponok barna hajra

Fotó megosztása:

Ha pedig itt az ideje a hajmosásnak, csináld jól!

Még több

Bőrápolás