A beautycucc, ami a bőrödnek és a lelkednek is jót tesz

Vegyük most a szokásosnál kicsit spirituálisabbra a dolgokat: sokak szerint a féldrágakövek rezgései, energiája jótékony hatású lehet – a bőrödre is. Közülük pedig a rózsakvarc az egyik leghatékonyabb szépítő.

A beautycucc, ami a bőrödnek és a lelkednek is jót tesz

Szögezzük le az elején: ez a cikk nem csak akkor való neked, ha elfogadod, hogy nem kizárólag a fizikai síkon hathatnak ránk a szépségápolási termékek. Lesz egy kis spiri vonal is, de olyan beautycuccokat ajánlunk, amelyeket akkor is érdemes (NAGYON érdemes) kipróbálnod, ha az energia meg a rezgések kifejezések számodra nem mondanak sokat, és nem igazán foglalkozol a féldrágakövek energetikai hatásával. Mert ez lesz most a bónusz, ám a termékek akkor is lenyűgöznek majd, ha nem annyira hiszel mindebben. A rózsakvarc így is, úgy is szuper bőrápoló!

Kend és masszírozd!

Ezt a gyönyörű, halvány rózsaszín ásványt általában maszkokban, bőrradírokban, arcápoló krémekben találod meg. Finomra őrölve gyengéden hámlasztja a bőrt, segít megszabadulni az elhalt hámsejtektől, a fakó, fénytelen, szürkés arcbőrtől. Fontos persze, hogy az ásvány mellett milyen hidratáló, antioxidáns vagy öregedésgátló összetevők vannak a termékben, a rózsakvarc elsősorban az egészséges, üde ragyogásért felel.

rózsakvarc bőrápolás

1. Evolve rózsakvarc arcradír 9590 Ft
2. 7th Heaven Rózsakvarc peel off arcmaszk
3. Avant Age Nutri-Revive Harmonious Rose Quartz revitalizáló maszk ránctalanító hatással 30 860 Ft

Illetve masszázseszközök rendkívül népszerű alapanyaga is. Kellemes a tapintása, könnyen hűthető vagy épp átmelegíthető attól függően, hogy mi a masszázs célja: frissítés vagy a hatóanyagbevitel fokozása. Sokkal kellemesebb érzés egy ilyennel masszírozni, mint egy műanyag vagy fém eszközzel, és sokkal szebb is egy rózsakvarcból készült roller. Luxusérzést ad, de simán elérhető nem luxus árkategóriában is. Egy rózsakvarc rollerrel vagy gua sha kővel végzett arcmasszázst nagyon fogsz élvezni. Itt például megnézheted, hogyan érdemes használni.

Rezegjünk együtt!

Na de jöjjön végre egy kis lelkizés: a rózsakvarc szépségre és lélekre gyakorolt hatásáról Török Móni sminkes, szépségszakértő mesélt a Cosmónak. „A rózsakvarc a szépség, a megfiatalodás, az önszeretet illetve a feltétel nélküli szeretet ásványa. Anti-aging, feszesítő és liftinghatású, nyugtatja és ragyogóbbá teszi az érzékeny, fakó bőrt. Ha arcrollerként vagy gua sha kőként használod, a vele végzett masszázs segít csökkenteni a duzzanatokat, serkenti a nyirokkeringést és ragyogó bőrt varázsol, miközben a rózsakvarc szeretetteljes energiájára hangol.” Ez azért eléggé adja, hogy legszívesebben most azonnal átmasszírozd az arcodat egy rózsakvarc rollerrel, igaz?

rózsakvarc masszírozók

Lélekszépítő

Az ásványok energetikai, lélekre gyakorolt hatásáról sokféle elmélet létezik. Móni összegyűjtötte, mennyi jótékony hatást tulajdonítanak ennek a gyönyörű ásványnak, a rózsakvarcnak.

  • A szerelem, a szeretet és a szív köve
  • Elűzi a negatív energiákat, a szomorúságot, depressziót
  • Segít az önértékelési problémákon
  • Gyógyítja a múltbeli sérüléseket, haragot, neheztelést, féltékenységet és megtanít újra bízni
  • Segíti önmagunk szeretetét, elfogadását, és a megbocsátást
  • Vonzza a szeretetet, enyhíti a feszültséget
  • Növeli a magabiztosságot, önbizalmat

Fotó: Pexels.com / Karolina Grabowska

„A rózsakvarc ásványt azért is választja a szépségipar, mert rezgése arra tanít, miként szeressük és fogadjuk el magunkat. A külső szépség valójában a belsőből fakad, így ha jól érezzük magunkat a bőrünkben és a testképünk rendben van, az csakis pozitív kisugárzást eredményezhet. Ez a kő életre hívhatja bennünk az önbizalmat és a pozitív önértékelést. Ez egy folyamat, egy önismereti út, amelynek kitűnő eszközei lehetnek az ásványok, például a rózsakvarc. A hozzá kapcsolódó mantrák, megerősítések is ezt segítik:

Értékes vagyok. Megérdemlem a szeretet és az együttérzést. Kitárom a szívem a szeretetre, amely körülvesz nap mint nap.”

Egy jóleső arcmasszázst még feltöltőbb hatásúvá tehet, ha ezekre emlékezteted magadat közben. Tökéletes énidő-program, használd és töltődj!

Arcmasszázsból sosem elég, szuperhatékony technikákat mutatunk

Még több

Bőrápolás