9 cuki fejpánt, hogy arctisztítás közben is menőnek lásd magad

Egy zűrös nap végén vagy álmos reggelen is feldobhatja a kedvedet, ha arctisztítás vagy sminkelés közben vicces vagy szép fejpántot viselsz.

9 cuki fejpánt, hogy arctisztítás közben is menőnek lásd magad

Ha eddig csak hajgumival összefogtad a tincseid, amíg megtisztítottad a pofidat vagy elkészítetted a sminkedet, MUSZÁJ kipróbálnod egy igazán jó fejpántot! És nem csak azért, mert vicces és/vagy menőn néz ki… A párás fürdőszobában illetve arcmosás közben az erős hajgumi simán hullámot készít a hajadba – akkor is, ha nem ezt szeretnéd. A laza zuhanyzókonty megoldás lehet, de azzal meg az a probléa, hogy nem simítja hátra eléggé a hajadat, és az elszabaduló fürtök vizesek lehetnek, és a tőnél, hajvonalnál is könnyebben lesz nedves a hajad. Azonban ha lazán hátragumizod a hajad, majd felteszel egy hajpántot, a frizurád sem formátlan, sem krémes, habos vagy nedves nem lesz. Jól hangzik? Válassz!

Egy hajpánt nagyon jól jöhet akkor is, ha pakolást teszel fel az arcodra! Ilyenkor arra figyelj, hogy ne húzd túlságosan hátra, takarja el teljesen a hajvonaladat. Könnyebb később a hajpántot kimosni, ha esetleg összekened a pakolással, mint beiktatni egy extra hajmosást, amikor nem tervezted. Arra figyelj, hogy puha, elasztikus anyagból készült pántot viselj, és ne legyen túl szoros, nehogy megfájduljon tőle a fejed!

Ha reggel, sminkeléshez teszed fel a hajpántot, azért azzal számolj, hogy megváltoztatja az arcod színeinek összhatását – főleg, ha egy élénk színű darabot választasz. Előfordulhat, hogy ez hatással van arra, milyen színeket látsz jónak az arcodon, majd ha lekerül a hangsúlyos árnyalatú pánt, az egész sminked összhatása megváltozik. Ezért ha nagyobb, rikító vagy domináns színű pántot választasz, vedd le, miután feltetted az alapozót. A szemsmink, a pirosító és a rúzs felvitelénél jobb, ha inkább a hajad árnyalatát látod, és nem a fejpántét.

Hogy igazán hatékony legyen az esti arctisztításod, van még pár szuper tippünk

Még több

Bőrápolás