Elképesztő hatása van a sztárok új kedvenc arcmaszkjának

Lenyűgözően néz ki, és a hatása is fantasztikus: a rózsakvarc gyöngyökből készült maszk nem véletlenül napjaink egyik legnépszerűbb beautyújdonsága.

Elképesztő hatása van a sztárok új kedvenc arcmaszkjának

Itt most nem a hatóanyagokon lesz a hangsúly, bár természetesen azok is hozzáteszik a magukát a kezelés hatékonyságához, de az a legújabb szuperkedvenc arcmaszk nem tartalmaz semmilyen szérumot vagy koncentrátumot. Szépítő, gyógyító rezgéseket is inkább csak akkor, ha hiszel az ilyesmiben. De a rózsakvarc gyöngyökből készült gyönyörűséges szemmaszknak enélkül is egy csomó jótékony hatása van.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

UNIQUE SELF-CARE GIFTS (@selfamour.au) által megosztott bejegyzés

A sztárok egyik kedvenc arcápolási szakértője, Angela Caglia például saját tervezésű, kézzel készült rózsakvarc szemmaszkot forgalmaz, és a szuperhatékony fiatalító kezeléseibe is beépítette. De állítólag Ashley Graham és Kate Upton is meg van győződve a rózsakvarc bőrszépítő hatásáról. Lássuk, mit tud ez a szép kis furcsaság.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angela Caglia Skincare (@angelacagliaskincare) által megosztott bejegyzés

Kisimítja az arcodat

A rózsakvarc gyöngyök súlya és hűvös érintése segíti az alá felvitt hatóanyagok felszívódását, valamint javítja a vér- és nyirokkeringést. Ennek köszönhetően a kezelés végére az arc kevésbé puffadt, kisimultabb, kipihentebb.

Harmonizál

Ha nyitott vagy a spirituálisabb megközelítésre, akkor talán hallottál már róla, hogy a rózsakvarc ásványnak szépítő hatást is tulajdonítanak. Ahogy Török Móni sminkes, szépség- és ásványszakértő a Cosmónak elmondta, „a rózsakvarcot a szépség, a megfiatalodás, az önszeretet illetve a feltétel nélküli szeretet ásványának tartják. Anti-aging, feszesítő és liftinghatású, nyugtatja és ragyogóbbá teszi az érzékeny, fakó bőrt.” Angela Caglia is Self-Love Masknak, azaz az önszeretet maszkjának keresztelte. (Van egyébként az egész arcot, illetve a dekoltázst is betakaró változat is!)

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Angela Caglia Skincare (@angelacagliaskincare) által megosztott bejegyzés

Megnyugtat

És ezt tudományos kutatások is igazolják. Úgy hat rád az arcodon keresztül, mint a testedre egy súlyozott takaró – amely egyébként olyan érzést kelt, mintha valaki megnyugtatóan átölelne. A speciális töltetű takaró segíthet nyugtalan alvás vagy alvászavarok, szorongás, esetén. (A mélynyomásos stimuláció nevű módszeren alapul, amelyet kutatások szerint sikerrel alkalmaznak többek között szorongással, figyelemzavarral küzdő gyerekek megnyugtatására.) A maszk ugyan csak kisebb felületen hat, mint a takaró, viszont a nyomás, amit az arcodra gyakorol, alkalmas arra, hogy nyugodtabb, relaxáltabb állapotba kerülj általa – ami már önmagában is kisimultabb bőrt és ragyogóbb tekintetet garantál a kezelés végére.

Kipróbálnád?

Több helyről is megrendelheted – nem kimondottan olcsó, de ha jól jönne egy kis szépítő relax, akkor felkerülhet a cucc a karácsonyi kívánságlistádra.

1
Angela Caglia Self Love Rose Quartz szemmaszk 124,4 EUR
Rózsakvarc kristálygyöngyökből kézzel varrott maszk, amely segít az elalvásban és a relaxációban. (Cultbeauty.com)
2
Sephora Collection Rose Quartz szemmaszk 59 USD
Duzzadt, karikás szemekre, apró ráncokra és szarkalábakra ajánlják, a leírás szerint ragyogóbbá varázsolja a bőrt. (Sephora.com)
3
Psychic Sisters Rose Quartz szemmaszk 76,99 EUR
Segít ellazítani az arcizmokat, speciális akupresszúrás pontokra gyakorol nyomást. (Asos.com)

Na de most komolyan. Jó ez?

Szerintünk nagyon hasznos kis beautycucc lehet, de azt azért meggondolnánk, hogy nagyobb összeget költsünk rá. Eléggé luxuskiadás, de ha jól jönne egy kis relax, nehezen kapcsolsz ki, gyakran vagy feszült, akkor jó kiegészítője lehet az esti szépségápolási rutinodnak. Teheted például textilmaszk fölé, vagy helyezheted a dekoltázsodra – a szépítő, nyugtató hatása nagyon sokféleképp érvényesülhet.

Ha szereted bőrápoló a maszkokat, válassz kedvencet!

Még több

Bőrápolás