2016.07.26.@ 15.07

Csekkold a sztárok legcikibb cipőbaleseteit!

Az már többször kiderült, hogy a sztárok sem tökéletesek, és bizony velük is előfordulnak cikis helyzetek. Ezért össze is gyűjtöttük neked a hollywoodi csajszik legkínosabb cipőbaleseteit!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a sztárok legcikibb cipőbaleseteit!

Ugye te sem felejtetted el soha, ahogy Jennifer Lawrence orra esett a 2013-as Oscar-gálán, amikor a színpadra ment átvenni a díját? Legutóbb pedig az X-Men premierjén gyűlt meg a baja a magas sarkúval, de végül ennek nem lett esés a vége, mert szerencsére meg tudott kapaszkodni a mellette álló asszisztensbe. Bizony, gyakran előfordulnak ilyen bakik a hollywoodi sztárcsajsziknál, most pedig megis mutatunk néhány nagyon kínos szitut!

1. Lady Gaga

Nem az első alkalom, hogy a híres sztárcsajszi elesik, de valószínűleg ez volt a legkínosabb! Koncertjén épp a You&I című slágerét adta elő, amikor a zongora és a pad között egyensúlyozva hirtelen megcsúszott és végül a padlón kötött ki. De hát a show az megy tovább, nem igaz? Nézd meg, hogy mi történt:

2. Kate Middleton

És arra emlékszel, amikor Kate Middletonnak a Szent Patrik napon tartott ünnepségen beakadt a cipősarka az egyik csatornanyílásba? Hiába hívta segítségül a hercegét, még ő sem tudta kiszabadítani. De hát, ahogy mindent, végül ezt is elragadóan megoldotta Katalin!

cipo-baki-cosmopolitan
3. Lena Dunham

Lena Dunham úgy tűnik állandó háborúban áll a magas sarkú cipőkkel. A Glamour Women of the Year Awards gáláján tartott beszéde alatt hirtelen levette a Brian Atwood által tervezett Maniac cipőt, majd elnézést kért a közönségtől: „Muszáj, levennem a cipőmet, srácok! Sajnálom!”

cipo-baki2-cosmopolitan
4. Melissa McCarthy

Lassan és óvatosan csoszogott be Melissa McCarthy a Saturday Night Life műsor négy és fél perces nyitó monológját elmondani. Végül egy béna magyarázkodásba fulladt a dolog: „Azt mondták mindenképpen gyakorolnom kell magas sarkú cipőben járni. Erre én azt mondtam: Micsoda? Én tűsarkakon élem az életem! Oké, nem voltam őszinte. Folyton Crocs papucsban járok.”

cipo-baki3-cosmopolitan
5. Kristen Stewart

Kristen Stewartnál sajnos gyakran előfordul, hogy bármilyen csillogó és menő rucit is terveznek neki, a cipőválasztásnál totálisan mellényúl, és ezzel az egész összhatást elrontja. Stylistja, Tara Swennen azt mondta: „Kristen félúton a vörös szőnyegre mindig lecseréli a tűsarkút Converse tornacipőre. Így persze hű marad önmagához, mindenestre elég furcsán néz ki.”

cipo-baki4-cosmopolitan

6. Kim Kardashian

Kim szinte mindig magas sarkúkat hord, és nem is nagyon lehet sport cipőben vagy flip-floban látni. Így még a terhessége alatt sem volt hajlandó lemondani az extra magas szandikról. De sajnos, amikor a kis Saint Westtet várta, eléggé meghízott, a súlyát pedig nem bírta el az egyik kedvenc cipője, és a sakra egyszerűen összerogyott Kim alatt. Mi ezért hivatalosan is neki ítéljük a legcikibb cipőbaleset címet!

kim-kardashian-cosmopolitan

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Cipő